Prostituees in Engeland huren via AirBnB voor “pop-up” bordelen

De politie van Gloucester, Engeland, waarschuwt mensen die hun woning op AirBnB zetten, dat ze op moeten passen voor dames die hun vakantiehuis huren en snode plannen ermee hebben. Het blijkt dat prostituees met gemak 1000 pond per week neerleggen voor de huur van een appartement. Dat hebben ze binnen een dag al terugverdiend, want een partijtje neuken kost 100 dollar en ze hebben een gemiddelde van 10 klanten per dag. De rest van de week zijn ze dus zwaar geld aan het verdienen en zodra de grond ze te heet onder de voeten wordt, gaan ze op weg naar het volgende appartement.

Prostituees huren via AirBnB

Het kan dus gebeuren dat je als huiseigenaar op het naakte gedeelte van het internet terechtkomt, op zoek naar een dame van lichte zeden en je ziet als adres je eigen vakantiewoning voorbijkomen. Voordat de betrokkenen vertrokken zijn naar een nieuwe locatie zijn de adresgegevens vaak al gedeeld op het internet. De “pop-up bordelen” worden voornamelijk bevolkt door Oost-Europese vrouwen en de politie vermoedt dat er sprake is van seks- en mensenhandel dat gecontroleerd wordt door criminele organisaties.

Ze proberen hulp te bieden aan de vrouwen die vaak het land binnengesmokkeld zijn en goed geld opbrengen voor de criminelen. Alle vrouwen die de politie in het onderzoek tegenkomt worden daarom geïnterviewd om te kijken waarom de vrouwen er zijn en of ze er willen zijn.

De buren weten meestal niet wat er gaande is, al zijn de mannen die om de paar uur een bezoek aan het huis brengen natuurlijk geen goed voorteken. De huiseigenaren proberen vaak met behulp van de politie de ongenode huurders weer uit hun woningen te krijgen.

Een woordvoerdster van AirBnB liet weten dat ze een zero-tolerance beleid voeren als het om dit soort zaken gaat en zijn druk bezig de zaak te onderzoeken.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , ,Aantal keer bekeken: 141Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Japan wet tiener schoolmeisjes
Nieuwe wet in Japan, tiener schoolmeisjes moeten 18+ zijn om met mannen te kunnen daten

Japan is het land waar mannen van alle leeftijden het warm krijgen van fenomeen "tiener schoolmeisjes". Het mogen ook oudere...

Sluiten