Pastoor vermoordt buurvrouw om seks met lijk te kunnen hebben

5/5 (1)

Een pastoor die een bizarre seksuele fantasie had vermoorde zijn buurvrouw om seks met het lijk te kunnen hebben. Hij had een relatie met de moeder van de vrouw en riep in de kerk op om te bidden voor de vermoorde vrouw.

Zieke fantasie

Pastoor vermoord buurvrouw om seks met lijk te kunnen hebbenDe pastoor, tevens ex-gedetineerde, John D. White vertelde aan de politie dat hij de 24-jarige Rebekah Gay in haar trailer vermoord had om haar lichaam vervolgens in de nabij gelegen bossen te dumpen. Hij ging terug naar de caravan om de 3-jarige zoon van Rebekah zijn Halloween kostuum aan te doen en te wachten tot de vader het kind kwam ophalen.

Hij zou Rebekah meerdere malen met een slaghamer hebben geraakt om haar daarna te wurgen. Hij kleedde haar vervolgens uit maar kan zich niet herinneren of hij zijn zieke fantasie op haar uitgeleefd heeft.

Moeder

White leefde samen met de moeder van Rebekah Gay in hetzelfde trailerpark. Hij paste zelfs af en toe op haar zoontje als de 24-jarige vrouw moest werken. Uiteindelijk heeft de pastoor de politie naar het lichaam van zijn vermoorde “buurvrouw” gebracht.

Video

In onderstaande video is meer te zien over de pastoor die zijn buurvrouw dood heeft gemaakt om  seks met haar lijk te kunnen hebben.

 

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 316

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Seriemoordenaar heeft seks gehad met 9-jarig meisje

De Australische seriemoordenaar, Massimo "Max" Sica, schijnt een seksuele relatie met een 9-jarige meisje te hebben die vier jaar geduurd...

Sluiten