Noorse visser vindt vibrator in kabeljauw


Bjørn Frilund was zijn vangst van die dag aan het fileren toen hij bij het opensnijden van een groot formaat kabeljauw twee nog niet geheel verteerde haringen tegenkwam en een vibrator.

Vibrator

De 64-jarige Frilund is een verwoed visser en is in zijn vrije tijd altijd wel aan de waterkant te vinden. Hij vist al z’n hele leven maar dit is voor het eerst dat hij gehoord, en meegemaakt, heeft dat vissen weggegooide seksspeeltjes doorslikken. Hij liet aan een Noorse krant weten dat hij totaal perplex stond en dit niet verwacht had.

vibrator-kabeljauw

Frilund heeft wel een theorie waarom de 5 kilo zware vis de vibrator naar binnen heeft gewerkt. Het ding heeft wel iets weg van een soort inktvisje dat in de Noorse wateren te vinden is en een vergissing, ook voor een kabeljauw, is snel gemaakt. Dat er overigens een vibrator aanwezig is om door te slikken is op zich al vreemd te noemen.

Ook hier heeft de Noorse hengelaar een plausibele verklaring voor. Het zou naar zijn idee zomaar kunnen dat het seksspeeltje, merk “Red Rabbit” door een gefrustreerde vrouw vanaf een cruiseschip overboord is gegooid.

Hij liet weten dat de kans op het winnen van de loterij groter is dan het vinden van een vibrator in een kabeljauw.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 173


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Lekker ding, grote tieten, in bikini lost Rubik’s Cube op

Heerlijk dit soort video's waarin eigenlijk niets gebeurt maar die je toch helemaal blijft afkijken. Het plot van het verhaal...

Sluiten