Nog een knappe brunette, grote tieten, bloot in bed

5/5 (22)

Gisteren zat we goed in de geile blondjes dus gooien we er vandaag, om het geheel een beetje in evenwicht te houden, er nog een knappe brunette tegenaan. Stond de eerste nog mooi te zijn op een berg, de onderstaande en tevens nummer twee van vandaag, ligt verleidelijk bloot in bed te zijn.

Bloot in bed

Van haar abonnementje op de zonnebank heeft ze in ieder geval goed gebruik gemaakt of ze ligt regelmatig naakt te zonnen op het jacht van haar vriendje, dat kan ook. Dit is echt zo’n vrouw die een minnaar met geld teveel heeft, eentje die het wel prettig vindt als er een knappe dame met stijl naakt op de voorplecht ligt te zonnen. Als de avond valt dan kan hij, moe van een dag met teveel geld doorbrengen, richting de slaapkamer gaan waar zijn Muse, het lekkere ding met de grote tieten, bloot in bed op hem ligt te wachten.

Gezien de manier waarop ze haar benen de lucht in kan gooien, zal hij er toch wat energie tegenaan moeten gooien om haar tevreden te houden.

knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--01 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--02 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--03 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--04 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--05 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--06 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--07

knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--08 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--09 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--10 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--11 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--12 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--13 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--14 knappe-brunette-grote-tieten-naakt-in-bed--15

 

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , ,Aantal keer bekeken: 17.827Zin in een date of een seksdate?

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Knappe brunette, poedelnaakt in de frisse buitenlucht

Penelopea, de knappe brunette in het verhaal, had het na een stukje wandelen, de berg op, erg warm gekregen. Tijd...

Sluiten