Geil blondje, naakt buiten, op hoge hakken


4.76/5 (25)

Het is toch wat als je als geil blondje door het leven gaat. Zit je niet op de wc te masturberen dan sta je naakt buiten, op hoge hakken. Lena, die best een geil blondje genoemd mag worden, heeft zelfs de “tramp stamp” helemaal voor elkaar.

Geil blondje

Dat is een soort van geheime herkenningscode van geile blondjes. Dan herkennen ze elkaar en kunnen ze misschien zelfs samen naar de wc gaan om “te plassen“. Het wordt echter het meest gebruikt om het jachtgebied af te bakenen. Als een geil blondje een andere tegenkomt en ze herkennen de “tramp stamp” dan wordt het gebied waarin de mannen versierd worden keurig afgebakend.

Is het een “tramp stamp” van een geil blondje uit een ander gebied dan heb je een grote kans dat er een bitch fight uitbreekt. In de volgende aflevering meer over de natuurlijke habitat en gewoonten van een geil blondje.

Maar eerst Lena, die buiten mooi naakt staat te zijn.

knap-blondje-hoge-hakken-naakt-01 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-02 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-03 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-04 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-05 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-06 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-07 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-08knap-blondje-hoge-hakken-naakt-09 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-10 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-11 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-12 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-13 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-14 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-15 knap-blondje-hoge-hakken-naakt-16

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 10.104


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Geil blondje op de wc aan het masturberen

"Even m'n neus poederen", yup; de volgende keer als een geil blondje dat tegen je zegt hou er dan rekening...

Sluiten