Nikki Sims in geile lingerie, staat haar goed


Nikki Sims hebben we al in een paar hoedanigheden op de site staan, en daar zitten er ook een paar tussen waarin ze te zien is met geile lingerie aan. Het leuke is, het gaat niet vervelen. Al maken we er een speciale Nikki Sims dag van, waarbij we alleen maar foto’s van deze schoonheid neerzetten, dan zou het nog een daverend succes worden ook.

Nikki Sims in geile lingerie

Doen we natuurlijk niet, want dat is veel te veel werk. Moeten we ons door een hele stapel van Nikki Sims foto’s worstelen, om de mooiste er tussenuit te pikken, en dan te gaan kijken of we die al niet een keer geplaatst hebben. We wachten gewoon liever af wat de seksboeren ons opsturen zodat we daaruit een gedegen keuze kunnen maken.

We hebben ze dus een mailtje met de vraag of ze ons een stapel foto’s kunnen opsturen en ze een stagiair kunnen laten kijken of we die niet toevallig al op de site hebben staan. We hebben ze gelijk maar toegang gegeven zodat ze de foto’s er zelf op kunnen zetten. Aangezien het vrijdag is en over een paar uur de VriMiBo al begint, hebben we ook gevraag of ze ook wat video’s neer kunnen zetten en wat leuke opmerkelijke sex nieuwsberichten.

Wel alles in het Nederlands graag, het is een buitenlands bedrijf, want anders schieten we er niet zoveel mee op. En dan niet door de Google Translate halen, maar een gedegen stukje Native Dutch.

Het mailtje is net vijf minuten geleden de deur uitgegaan en we hebben nog steeds geen antwoord. Op zich wel een beetje vreemd, maar dat zal wel met het tijdsverschil te maken hebben. We houden jullie in ieder geval op de hoogte, mochten we antwoord binnenkrijgen. Dat zal zeker gaan gebeuren, want zo’n aanbod krijgt zo’n seksboer ook niet elke dag.

nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-00 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-01 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-02 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-03 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-04


Seksdating Senioren

nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-05 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-06 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-07 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-08 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-09 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-10 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-11 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-12 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-13 nikki-sims-grote-tieten-sexy-in-lingerie-14

banner-nikki-sims

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 964


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Ellen Mai, stevige tieten, bloot bij het zwembad

Ellen Mai is zo'n vrouw die een bezoekje aan de sportschool niet schuwt. De naastgelegen praktijk van de plaatselijke plastische...

Sluiten