Naakt fitness in de sportschool, het kan in New York 📷


5/5 (1)

Misschien een gat in de Nederlandse markt, naakt fitness, zodat je niet meer hoeft te raden hoe de dames er onder de strakke sportkleding uitzien. Dan zijn ze gewoon helemaal naakt in je plaatselijke sportschool bezig en kan je heerlijk genieten terwijl je op de loopband bezig bent. Af en toe een beetje opzij kijken waar die mevrouw met Cup F ook op de loopband bezig is, dat zwaait dan lekker mee en voor je is er een dame zich aan het opdrukken. Dan heb je al snel een beeld gevormd, hoe het er uit zal zien als je eronder ligt.

Naakt fitness in de sportschool

Het zal voor Nederland waarschijnlijk nog net even te vooruitstrevend zijn, maar in New York is het al een soort van mogelijk. Bij Hanson Fitness Gym kan je op bepaalde uren volledig naakt aan het fitnessen gaan. Dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. De eigenaar van de sportschool, Harry Hanson, laat weten dat er veel voordelen zijn als je aan naakt fitness doet. Het lichaam koelt sneller af en er worden meer endorfines aangemaakt. Een ander voordeel is dat je volledige bewegingsvrijheid hebt en je meer bewust bent van je lichaam. Overigens niet alleen van je eigen lichaam, want al die blote lijven kunnen natuurlijk leiden tot seks in de sportschool. Daar verbrand je namelijk ook calorieën mee.

De eigenaar haalt ook gelijk de oude Grieken erbij waar er altijd aan naakt sporten gedaan werd en volgens hem zijn die ouderwetse methodes nog steeds het beste.

NSFW-Balk. Grote tieten in de sportschool

Om het bovenstaande een beetje te visualiseren hebben we voor onder de NSFW-Balk een perfecte dame gevonden. Niemand minder dan Aleska Diamond gaat topless in de sportschool. Ze heeft een paar mooie grote stevige tieten en een strak lichaam. Echt het type vrouw dat er voor zorgt dat je met je stijve pik die Cowbell van de grond krijgt.

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 994


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Nicole La Cray, een soort van artistieke naaktfoto’s

De artistieke naaktfoto's van de mooie Nicole La Cray zijn goed gelukt. Zeker omdat het artistieke na drie foto's is...

Sluiten