Sportschoolvrouw met stevige tieten gaat naakt


5/5 (4)

Kendra is een echte sportschoolvrouw, zo eentje die Zumba als tweede naam heeft en als ze in de keuken staat om het eten klaar te maken dit op de Tae Bo stijl doet. Met een roundkick de aardappels in de pan mikken, dat idee. Ze heeft ook een speciaal programma gevolgd om ervoor te zorgen dat ze stevige tieten houdt, want het zijn een paar hele mooie exemplaren.

Sportschoolvrouw met stevige tieten

Als je ooit de kans zou krijgen om met deze geile sportschoolvrouw te mogen neuken, dan sta je wat te wachten. Niet dat gedoe dat je na drie keer klaarkomen even een tukje wil doen om de batterijen op te laden, want dan gaat ze waarschijnlijk gewoon zonder jou verder. Dat is aan het begin van de avond van start en bij de ochtendgloren wordt je volkomen uitgewoond haar huis weer uitgezet.

Waarschijnlijk moet je direct door naar het ziekenhuis om aan de beademing te gaan, maar het was het waard. Tijd om de sportschool in te duiken om de volgende keer het tempo bij te kunnen houden van deze mooie dame. Misschien dat je daar nog een paar typjes als Kendra tegenkomt zodat je een beetje kan oefenen.

Sportschoolvrouw met stevige tieten gaat naakt kendra-strakke-vrouw-met-stevige-tieten-02 kendra-strakke-vrouw-met-stevige-tieten-03 kendra-strakke-vrouw-met-stevige-tieten-04 kendra-strakke-vrouw-met-stevige-tieten-05 kendra-strakke-vrouw-met-stevige-tieten-06

kendra-strakke-vrouw-met-stevige-tieten-07 kendra-strakke-vrouw-met-stevige-tieten-08 kendra-strakke-vrouw-met-stevige-tieten-09 kendra-strakke-vrouw-met-stevige-tieten-10 kendra-strakke-vrouw-met-stevige-tieten-11 kendra-strakke-vrouw-met-stevige-tieten-12

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.336


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Geile sex als de buurvrouw haar sleutels is vergeten

Dana DeArmond is een succesvolle zakenvrouw die na een dag hard werken toe is aan een glas wijn en haar...

Sluiten