Een seksspeeltjesfabrikant, Hot Octopuss, heeft een nieuwe functie voor een telefooncel gevonden. In New York is een oude telefooncel omgebouwd tot aftrekplek voor mannen. Ze kunnen even tot rust komen en ervoor zorgen dat de leidingen weer goed zijn doorgespoeld. Het masturbatiehokje heet “GuyFi” en staat op de hoek van 28th Street en 5th Avenue.

Masturberen in een telefooncel

De aftrek telefooncel is van een paar basale gemakken voorzien: er hangt een doek voor de doorzichtige cel, er staat een stoel en er is een computer ingebouwd. Het bedrijf kwam met het plan voor een aftrekplek voor mannen nadat uit een enquête van Time Out was gebleken dat 39% van de mannen in New York wel eens op het werk aan het masturberen is.

Het bedrijf wil deze groep mannen met de telefooncel tegemoet komen, ze hoeven niet meer ingewikkeld te doen op de wc van het kantoor, maar kunnen in hun lunchpauze even rustig gaan masturberen. Aangezien de “GuyFi” voorzien is van een snelle internetverbinding kan er naar porno gekeken worden tijdens het beoefen van de hobby. De aangepaste telefooncel zou al door 100 mannen gebruikt zijn en Hot Octopuss zit er over te denken, ondanks dat het als een ludieke actie is begonnen, om deze service naar andere steden uit te breiden.

Seks in een telefooncel

Als ze bij het seksspeeltjesbedrijf toch willen gaan uitbreiden misschien moeten ze het niet alleen bij masturberen houden. Het blijkt dat bij een aantal mannen en vrouwen seks in de telefooncel hoog op de fantasielijst staat. Sommige hebben het zelfs al uitgevoerd. Om een beetje een beeld te krijgen hebben we onderstaande video staan waarin te zien is dat een man en een vrouw sex hebben in een telefooncel en we krijgen antwoord op de vraag hoeveel naakte vrouwen er in een telefooncel passen.

De video’s zijn keurig verstopt onder de NSFW-balk, dus even klikken en er gaat een wereld aan mogelijkheden met een oude telefooncel voor u open.

Sex en naakte vrouwen in een telefooncel

Hoeveel naakte vrouwen passen er in een telefooncel We geven ook gelijk antwoord, via onderstaande video, op de prangende vraag, waar waarschijnlijk niet alleen wij mee zitten: “Hoeveel naakte vrouwen passen er in een telefooncel?

——————–