Kathy Kozy is een lekkere blonde milf die een paar grote natuurlijke borsten heeft. Ze komt net van de supermarkt vandaan en daar heeft ze een jonge gast opgepikt, die zo aardig was om haar te helpen met het dragen van haar boodschappen. Kathy had al een tijdje geen seks gehad, en voordat ze het doorhad, had ze gevraagd of hij geen trek had in een kopje koffie bij haar thuis.

Kathy Kozy heeft sex op de bank

Dat bleek niet tegen dovemansoren gezegd en voordat ze doorhad wat er gebeurde, was hij haar op de bank in de huiskamer in haar nek aan het zoenen. Ze besloot zich er aan over te geven en ze genoot ervan om weer eens een paar handen op haar grote tieten te voelen. Nadat ze haar bh had uitgedaan begon hij haar tieten te zoenen en haar heerlijk te beffen. Ze moest voor zichzelf toegeven dat ze wel kon wennen aan deze jonge minnaar.

Nadat ze haar eerste orgasme had gehad, ontfermde ze zich over zijn pik en begon hem geil te pijpen. Kathy voelde dat hij bijna klaar zou komen en ze stopte gelijk en ging met haar benen in de lucht op de bank liggen. Ze wilde zijn grote pik in haar natte kutje voelen en goed geneukt worden. De korte rustpauze had ervoor gezorgd dat haar jonge lover er weer tegenaan kon, zonder dat hij haar direct vol zou spuiten.

Dat wilde ze ook niet, want ze had allang bedacht waar ze zijn sperma wilde hebben, over haar grote tieten. De single moeder kwam alleen al klaar bij het idee en ze kon haar geluk niet op. De jongeman van de supermarkt bleek op slag verliefd op haar geworden te zijn, dus het zou niet bij deze ene keer sex op de bank blijven.

Kathy Kozy heeft als andere naam Katherina Hartlova

Mocht je ooit Katherina Kortlova online tegen het lijf gelopen zijn en je denkt van: “die lijkt wel een beetje op Kathy Kozy”, dan klopt dat. Twee namen voor één en dezelfde schoonheid.

Secret Flirt Service - flirt met vrouwen

Ze heeft ook nog eens geile lingerie aan