Tandartsen in Mexico ontdekte een vreemde rode cirkel in de mond van een patiënt. Ze schreven een uitgebreid verslag in een gerenommeerd medisch tijdschrift over de vreemde aandoening van de man. Nadat ze de patiënt aan een ondervraging hadden onderworpen, kwamen ze tot de conclusie dat de 47-jarige patiënt iets te enthousiast en teveel aan orale sex had gedaan.

Teveel orale sex

De man gaf toe dat hij seksueel nogal actief was en ervan genoot als hij een piemel in zijn mond had. Zijn laatste pijpbeurt had hij drie dagen voor zijn afspraak bij de tandarts gegeven. De man had niet eens door dat hij een rode cirkel in zijn mond had, omdat hij er verder geen last van had. De medici schreven een artikel over het geval in een medisch tijdschrift. Ze wilde ervoor zorgen dat andere tandartsen beter zouden opletten als ze in de mond van een patiënt bezig zijn.

Verdwijnt vanzelf?

Ze lieten aan de patiënt weten dat de rode plek vanzelf zou verdwijnen en daar hadden ze gelijk in. Na een week bleek dat er beduidend minder te zien was in de mond van de patiënt. Het is echter heel belangrijk om de rode cirkel aan een onderzoek te onderwerpen. Gaat de plek niet vanzelf weg, dan moet de tandarts een biopsie doen omdat de lesion een voorteken kan zijn van een orale tumor.

Overigens komt iemand niet alleen door pijpen aan de rode cirkel. Het spelen op een blaasinstrument kan voor dezelfde klachten zorgen.

NSFW-Balk. Twee geile vrouwen hebben orale seks

Aangezien we hier niet zo van de homoseksuele mannenseks zijn, zetten we gewoon twee opwindende vrouwen neer die elkaar heerlijk aan het beffen zijn. Het is lesbisch en het gaat over orale sex, dus we denken hier dat we er wel mee wegkomen.