Man betaalt stripsters met credit card bedrijf: 476,000 dollar


Een computer deskundige uit Gilbert, Amerika, wordt ervan beschuldigd dat hij met de creditcard van het bedrijf zo’n 476.000 dollar aan stripsters heeft uitgegeven. De man die werkt voor World Wide Technology keek zeer graag naar online stripsters en beloonde ze ook rijkelijk.

Stripsters krijgen goede fooi

Binnen 13 maanden wist hij het bedrag, dat hij via de credit card van het bedrijf besteed had, op te schroeven tot 476.000 dollar. Hij gaf aan één van de online dames 26,800 dollar zodat ze nieuwe banden voor haar auto kon kopen. Dat is meer dan genoeg om niet alleen de banden te laten vernieuwen maar ook gelijk een nieuwe auto eromheen aan te schaffen.

In totaal gaf hij iets van 2200 keer een fooi of een cadeau in de vorm van een digitale piano, chocola, wijn en schoenen tot een televisie, een laptop of een iPod.. Dat was nog niet alles want hij betaalde mee aan de opleiding van één van de vrouwen of maakte geld over zodat de ouders van één van de stripsters hun rekeningen konden betalen.

Om zijn verhoogde uitgaven te kunnen verantwoorden kwam hij met een aantal verklaringen op de proppen. Zo zou hij het geld gebruikt hebben aan zakenreizen om klanten van het bedrijf te ontmoeten, te trainen en te entertainen. Verder bleek hij opeens erg veel dure hardware nodig te hebben en trainingsmateriaal.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 153


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Deze vrouw wil heel erg graag gaan trouwen

De vrouw uit onderstaande video wil heel erg graag de volgende zijn die gaat trouwen, iets dat ze voor elkaar...

Sluiten