Madi Meadows heeft een mooie strakke jurk aan en is in de huiskamer bezig met een striptease. Ze is een beetje opgewonden want als ze eenmaal naakt is, duurt het niet lang of er verdwijnt een vinger in haar kutje. Waarschijnlijk is ze net bij de supermarkt geweest en liep in rij 7, frisdrank, bier en wijn, tegen een hele mooie man aan.

Knappe brunette doet een vinger in haar kutje

Ze stond even met haar mond vol tanden, iets waar normaal mannen last van hebben als ze haar proberen te versieren, en verontschuldigde zich met een rood hoofd dat ze niet aan het opletten was. Haar nieuwe prins op het witte paard kreeg een adembenemende glimlach op z’n gezicht en vroeg met een volle stem of ze zich niet bezeerd had?

Als het mogelijk was geweest had ze hem ter plekke op de grond gelegd en had ze zich met haar kletsnatte kutje over zijn paal laten zakken. Die gedachte ging even door haar hoofd toen ze verwoed nee begon te schudden. De man keek haar vertederd aan en zei netjes goedendag voordat hij weer verder liep. Madi bleef nog zeker een halve minuut stokstijf staan en keek toen voorzichtig achterom. De vent van haar dromen was ondertussen in rij 8 terechtgekomen, chips, koekjes en snoep en keek op hetzelfde moment ook om. Hun ogen ontmoeten elkaar en Madi kreeg slappe knieën toen ze verdronk in de mooie blauwe kijkers van haar toekomstige echtgenoot, dat is iets waar ze heilig van overtuigd raakte op dat moment.

Normaal had ze één van haar befaamde sensuele blikken op hem afgevuurd maar nu wist ze zich geen houding te geven en liep snel door naar de kassa om haar boodschappen af te rekenen en als de wiedeweerga naar huis te gaan.

Dat is dus, met grote zekerheid, de reden waarom deze knappe brunette een vinger in haar kutje doet, terwijl ze denkt aan de mysterieuze man in de supermarkt. Ze weet nog niet precies hoe, maar ze heeft een nieuw doel in haar leven. Morgen maar weer eens, rond dezelfde tijd naar de supermarkt, en dan wel wat tegen hem proberen te zeggen en zorgen dat ze niet overkomt als een tot over haar oren verliefd bakvisje.

madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-00 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-01 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-02 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-03 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-04 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-05 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-06

madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-07 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-08 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-09 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-10 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-11 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-12 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-13 madi-meadows-hot-brunette-is-playing-with-herself-14