50 plus liefde vinden

Het is nog niet zo lang geleden dat we Angelina op de site zijn tegengekomen. Daardoor weten we al een paar dingen van haar. Ze is een sportieve babe die een prachtig figuur heeft dat gemaakt lijkt te zijn om mooie lingerie te dragen. Een knap blondje die hoog scoort op de “neembaarheidslijst” (3x woordwaarde).

Angelina stopt twee dildo’s in haar kutje

Er is echter meer. Op de laatste foto van de serie waarin ze in witte lingerie is te bewonderen zien we dat ze een nogal fors uitgevallen vibrator heeft gepakt en daar lekker mee aan de gang wil gaan. Dat bewijst toch wel een beetje een voorliefde voor seksspeeltjes. Dat vermoeden wordt bevestigd door een serie foto’s op de site van Seks en Babes. Daarop is te zien dat ze zonder moeite een nogal fors uitgevallen dildo in haar vagina steekt.

Een vrouw die je als online shop voor seksspeeltjes goed als klant kan hebben. Op de onderstaande foto’s is namelijk te zien, dat ze net nieuwe spullen heeft ingeslagen. Ze heeft gelijk maar een paar dildo’s gekocht, want ze vroeg zich al een tijdje af of ze twee dildo’s in haar kutje kwijt kon. Dat blijkt dus zonder problemen te gaan. Nu nog even wachten totdat ze een forse neukmachine heeft aangeschaft en zich door het apparaat een orgasme laat bezorgen.

We hebben al naar FTV gemailed, volstrekt kansloos natuurlijk, maar niet geschoten is altijd mis.