Alleen met de doorkijklingerie scoort Lorena uitstekend op de “Hier Kunnen We Het Op” ranglijst. Dat ze er nog eens knielaarzen, ook wel bekend onder de naam: “neuk me laarzen“, heeft aangetrokken zorgen voor een pak aan bonuspunten. Daardoor dendert ze met stip de top 10 binnen en kunnen we niets anders doen dan haar nomineren voor “De Mooiste Vrouwen van de Maand November Verkiezing, 2015“.

Doorkijklingerie en knielaarzen

We zien de reacties al binnenkomen als we het niet gedaan hadden, van bijvoorbeeld R, die zich suf aan het reageren is en allemaal positieve reacties neerzet onder mooie dames die op de site staan. Als we nog mochten beslissen om een reageerder van het jaar te kiezen, dan maakt hij een zeer goede kans. Mede door het volume van zijn reacties en het gebrek aan andere reageerders, want de enige concurrent hebben we helaas een ban moeten geven. Hebben we eindelijk een reageerder erbij, gedraagt hij zich niet.

Maar goed, we dwalen weer af want eigenlijk zouden we het moeten hebben over het neuken met Lorena en dat ze haar knielaarzen en de doorkijklingerie gewoon aanhoudt. Is weer eens wat anders dan alleen een paar blote benen in je nek.

geheime flirt

lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--00 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--01 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--02 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--03 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--04 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--05 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--06 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--07 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--08 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--09 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--10

Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je

lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--11 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--12 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--13 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--14 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--15 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--16 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--17 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--18 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--19 lorena-in-seethrough-lingerie-and-fuck-me-boots--20

———————————————————-

[poll id=”90″]