Loop je door de jungle, kom je twee vrouwen tegen die lesbisch aan het doen zijn


4/5 (2)

Het zal je gebeuren, je bent een ommetje door de jungle aan het maken om het eten wat te laten zakken, kom je twee vrouwen tegen die lesbisch aan het doen zijn. Ze staan een beetje in de weg, want je wil eigenlijk het bruggetje over waar ze op staan, maar ze zijn niet van plan om je zomaar door te laten. Sterker nog, ze worden zelfs een beetje handtastelijk en voordat je het doorhebt, sta je daar naakt met je stijve leuter.

Een trio in de jungle

Blijkt dat de dames lesbisch zijn als het ze uitkomt, want als ze een grote stijve pik zien, gaan ze gelijk op hun knietjes zitten en nemen die in hun mond. Aangezien je er toch bent, kan je er net zo goed het beste van maken en dat betekent dat er geneukt gaat worden. Je neemt de beide jonge vrouwen één voor één, terwijl ze niet van elkaar af kunnen blijven. Dat is dan weer geil om te zien en zorgt ervoor dat je vlot klaarkomt.

Als je de mond van de ene en het kutje van de ander hebt volgespoten, maken ze de weg vrij zodat je verder kan gaan met je wandeling. Wel helemaal naakt, want in alle consternatie, en door de naweeën van je orgasme, ben je helemaal vergeten je kleren aan te trekken. Dat maakt je op zich niet zoveel uit, want je moet ook zo weer terug over het bruggetje. Dan ben je weer helemaal opgeladen voor ronde nummer twee.

Katherine, bloot bij het zwembad

We hebben foto’s van één van de twee dames, Katherine, die een uurtje voor de sex in de jungle nog naakt bij het zwembad lag. Ze is een slanke schoonheid die een vreselijk lekker kontje heeft en zo in onze speciale Kontjes Editie van Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk had gepast.Weer eens wat anders dan kokosnoten rapen

Een man maakt een wandeling in de Jungle, komt twee vrouwen tegen die lesbisch doen en al snel is het een geil trio.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.706


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Leah Gotti, knappe brunette met een lekker kontje
Naakte Vrouwen, de knappe babes met lekkere kontjes editie

In deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" begeven we ons in de wereld van de lekkere kontjes. Om...

Sluiten