Het nieuwe schooljaar is nog maar een paar weken oud, en de eerste leraressen die het minderjarige leerlingen doen komen mondjesmaat tevoorschijn. Eén daarvan is Isabella Bowman, een lerares die gearresteerd is omdat ze seks zou hebben gehad met een 17-jarige leerling. De leerling zit niet op de school waar Bowman lesgeeft en de politie denkt dat de affaire tussen de twee onafhankelijk van de school is begonnen.

Bezit van Marihuana

Overigens is de seksrelatie niet het enige waarvoor de lerares is gearresteerd. Ze bleek ook nog in het bezit te zijn van marihuana. De man van de lerares zou achter de affaire zijn gekomen. Dat leidde tot een ruzie en inmenging door de politie.

NSFW-Balk. Een lerares met grote tieten

Traditioneel zetten we onder elk bericht van een lerares die seks met een leerling, minderjarig of niet, heeft gehad of zou hebben gehad. En tradities zijn er om aan te voldoen, vandaar dat we Brooklyn Chase neerzetten, die de rol van geile lerares op zich heeft genomen. De rondborstige pornoster heeft verder niets met het bovenstaande bericht te maken, ze heeft gewoon grote tieten, is lekker en ze doet een striptease in het klaslokaal.

Het is “Woensdag Lingeriedag“, dus we zijn blij dat ze daar een beetje rekening mee heeft gehouden. Ze heeft namelijk best geile zwarte lingerie aan.