Zijn buurmeisje is volwassen geworden, hij heeft sex met haar

4.62/5 (13)

Al vanaf jongs af aan gaan ze met elkaar om, het buurmeisje en de buurjongen die voorbestemd leken te zijn voor elkaar. Ze gingen samen naar de kleuterschool en vervolgens naar de basisschool. Op de middelbare school zaten ze voor het merendeel in dezelfde klas. Ze gingen studeren in verschillende steden en het contact werd minder, maar daardoor niet minder intensief.

Opgroeien met zijn buurmeisje

Ze belden en mailden elkaar nog steeds, maar toen Arwen een vriend kreeg werd dat wat minder. Harry, de buurjongen, had meer dan genoeg studentes die maar al te graag met hem naar bed gingen, en daar moest hij al zijn aandacht aan besteden. Ondanks dat de contacten sporadischer werden, bleef de band tussen Harry en Arwen bestaan. Het mocht dan niet dagelijks zijn dat ze elkaar belden, maar één keer in de maand hingen ze minimaal een uur aan de telefoon met elkaar en vertelden ze tot in de details wat ze allemaal uitgespookt hadden.

Harry ging nog om de twee weken naar huize Mama met een sporttas, en een vuilniszak vol met kleding die toe waren aan een wasmachine. Arwen kwam minder vaak bij haar ouders, omdat ze aan de andere kant van het land was gaan studeren en ze goed in staat bleek te zijn om haar eigen kleren te wassen. De twee waren dan ook blij dat ze elkaar om de paar maanden in het weekend tegenkwamen en gingen dan steevast met elkaar stappen in de kroegen waar ze in het dorp vroeger ook altijd naar toegingen.

Haar relatie is uit

Tijdens één van die weekenden dat ze elkaar zagen bleek Arwen helemaal niet lekker in haar vel te zitten. Harry had gelijk door dat er iets niet in de haak was met zijn buurmeisje en besloot om in plaats van te praten eens goed naar haar te luisteren. Na een paar wijntjes kwam het hoge woord eruit, de vriend van Arwen was er met een andere studente vandoor gegaan na een relatie van anderhalf jaar. Ze was niet van de one-night-stands zoals Harry en was er dan ook kapot van dat de man waarmee ze gedacht had te gaan trouwen na haar studie, was gevallen voor een blonde sletterige heks met tieten die al begonnen te hangen.

Harry kon zijn lachen niet inhouden om de omschrijving die Arwen gaf en dat brak het ijs. De snikkende Arwen kreeg een grote glimlach om haar gezicht en omhelsde Harry, omdat hij zo lief was geweest om haar gedoe over haar relatie, zoals ze het zelf omschreef, aan te horen. Vanaf dat moment werd het minder een tranendal en waren ze ouderwets met elkaar aan het geiten en grappen aan het maken. Ze haalde herinneringen op en ook het doktertje spelen kwam ter sprake. Ze hadden een geheim plekje waar ze alles over elkaars lichaam te weten waren gekomen onder het mom van: “als ik de mijne laat zien, dan laat jij de jouwe zien.

Toen ze wat ouder werden hadden ze zelfs aan elkaar gefrummeld en waren ze allebei voor de eerste keer klaargekomen. Dat doktertje en frummelen stopten toen ze vol in de puberteit zaten en Harry, die een knappe jongen was, een stroom aan vriendinnetjes had gekregen. Ze gingen nog wel naar hun geheime plekje toe, maar Arwen was van de lange relaties en wilde niet de zoveelste op het lijstje van haar buurjongen worden. Voor Harry was hun vriendschap heilig en die wilde hij niet verpesten door sex met haar te hebben.

Als jij gewoon verkering aan me gevraagd had en niet met al die buurtsletten aan de gang was gegaan, dan waren we nu waarschijnlijk getrouwd geweest“, bekende Arwen toen ze weer in een serieus gesprek terecht waren gekomen. De hoeveelheid wijntjes die ze ondertussen had achterovergeslagen waren mede oorzaak van haar ontboezemingen. Harry zag dat ze teveel aan het drinken was en wist dat ze daar helemaal niet tegen kon. Hij betaalde de rekening en nam haar mee naar buiten waar ze weer een beetje mens werd door de frisse lucht.

Eindelijk sex met zijn buurmeisje

Ik ga dit weekend sex met je hebben“, het kwam wat moeizaam uit haar mond, maar desondanks wel overtuigend.

Dat zullen we wel even zien“, zei Harry lachend die zijn buurmeisje ondersteunde op de weg naar huis. Na de onthulling van Arwen was hij emotioneel een beetje in de war. Hij had haar altijd als zijn buurmeisje gezien en niet als een sekspartner, laat staan iemand om mee te trouwen.

Ze woonden niet ver van het centrum van het dorp en ze waren dan ook binnen een minuutje of tien aangekomen in de buurt waar ze opgegroeid waren. Het was één van de betere buurten in de wijde omgeving, met dure huizen die op grote stukken grond stonden.

Harry had al sinds hij een jaar of 17 was een eigen ruimte boven de dubbele garage gekregen. Er zat een kleine douche, een wc, een keukentje en een slaap- annex woonkamer in. Voorheen woonde daar de diverse au-pairs die hem feitelijk opgevoed hadden, en toen hij de kans kreeg was hij er direct ingetrokken. Hij sleepte Arwen de trap op en hielp haar bij het uitkleden. Ze mompelde nog iets van: “en nu gaan we neuken“, terwijl ze op de bank was gaan liggen. Dat waren haar laatste woorden want ze viel gelijk in slaap toen haar hoofd het kussen raakte. Hij was nog even naar het balkonnetje gegaan om van de mooie zomernacht te genieten en een sigaretje te roken. De woorden van zijn buurmeisje spookten door zijn hoofd heen en hij had moeite om in slaap te komen.

Ze waren studenten dus was het niet zo vreemd dat ze diep in de ochtend wakker werden. Het eerste dat Arwen zei nadat ze haar ogen had geopend en zich voor de geest had gehaald waar ze precies was, was een verwijtend: “waarom heb je me zoveel wijn laten drinken.

Omdat je een volwassen vrouw bent die blijkbaar heel goed tegen de barman kan roepen dat je er nog eentje wil en dat je overal schijt aan hebt.

Ze barsten allebei in lachen uit en Arwen stond moeizaam op om koffie te gaan zetten en haar ouders te bellen waar ze zat. Dat hoefde ze eigenlijk niet te doen, want die wisten dat ze met Harry mee was gegaan en die vertrouwden ze volledig. Ze was wel vaker in zijn appartement terechtgekomen als ze waren doorgezakt. Ze wensten haar verder een fijne dag en melden gelijk even dat ze die avond laat van de golfbaan terug zouden zijn.

Je zit aan me vast vandaag“, liet Arwen weten terwijl ze de douche instapte. “En niet kijken perverseling. Ik ben niet één van je studentensletjes.” Harry moest wel lachen om de manier waarop ze overal “sletjes” achteraan plakte als ze refereerden aan de vrouwen waarmee hij omging.

Gisteren wilde je nog sex met me hebben, dus ik denk dat de perverseling iets meer op jezelf slaat dan op mij. Buurtsletje.

Oh jee, dat heb ik echt gezegd he“, zei Arwen, “ga dan maar alvast met je benen wijd op bed liggen, ik ben zo klaar met douchen.

Ze moesten allebei weer lachen en Harry stond op om voor zichzelf een kopje koffie te pakken en vroeg met een luide stem of Arwen ook trek had in nog een kopje en op dat  moment had ze net de douche uitgedaan.

Je hoeft niet zo te schreeuwen”, zei ze een beetje pinnig, “en ja, natuurlijk wil ik nog een kopje koffie.

Echte liefde en sex

Een paar minuten later kwam ze de douche uitstappen, met alleen een handdoek om haar middel en ze ging op de bank zitten. “Ik loop zo wel even naar m’n huis om schoon ondergoed te pakken, maar eerst koffie. En zit me niet zo vreemd aan te kijken.”

Harry voelde de vlinders in zijn buik toen hij zijn buurmeisje met alleen de handdoek om op de bank zag zitten. Een gevoel dat hij waarschijnlijk altijd perfect had weten te verbergen, maar dat nu naar boven kwam.

Ik geloof dat ik verliefd op je aan het worden ben“, zei Harry vanuit het niets. Ze waren gewend om open te zijn, dus vond hij het niet vreemd dat hij het gevoel gelijk met haar deelde.

Dat is mooi. Ik ben het al een tijdje op jou, dus moesten we maar eens aan verkering beginnen, denk je ook niet?” Arwen was weer helemaal bij en ze maakte op haar bekende zakelijke manier de beslissing die hun beider leven voorgoed zou veranderen. Ze stond op en liet de handdoek van zich afglijden, waardoor Harry in één klap stil viel. Hij wilde namelijk net wat gaan zeggen en zat haar nu met open mond en een geile blik aan te kijken. Ze was nog mooier dan hij in gedachten had.

Dat betekend wel dat je al die andere vrouwen het bed uit schopt en dat we gelijk maar gaan samenwonen. Ik ben van studie veranderd en heb me al ingeschreven op dezelfde universiteit waar jij op zit. En als we klaar zijn met studeren, dan gaan we trouwen.

Zoals gewoonlijk had Arwen alles tot in de puntjes geregeld en Harry stemde er direct mee in. Hij had het al wel een beetje gehad met al die vrouwen waar hij hooguit een relatie van drie weken mee had, en waar het alleen maar om de seks ging. Het voorstel van zijn buurmeisje was precies datgene waar hij naar op zoek was. Ze kwam dan wel een beetje dominant over, maar hij wist dat dit een façade was. Hij kende haar door en door en wist dat ze best wel onzeker was.

Hij stond op en trok zijn onderbroek uit en liep naar Arwen om haar in zijn armen te namen en een diepe tongzoen te geven. Ze stond te trillen van genot toen ze elkaar eindelijk even loslieten en Harry haar hand vastpakte.

Je weet dat ik serieus ben over dat relatiegedoe“, zei ze zachtjes, “ik ben niet één van je one-night-stands.”

Hij ging bijna automatisch voor haar op z’n knieën en vroeg met een vaste stem: “Arwen de Vries, wil je mijn vrouw worden en met me trouwen.

Ze barstte spontaan in tranen en het duurde even voor er: “ja natuurlijk mafkees, wat denk je anders. Dat wilde ik al toen we nog op de kleuterschool zaten“, uit kwam en ze ook op haar knieën ging zitten en hem vol op de mond pakte. Daarna sprong ze op en trok hem ongeduldig mee het bed in: “en nu gaan we sex hebben, dus kom maar op met die grote pik van je. Het voorspel komt zo meteen wel, ik wil je nu in me voelen.

Het kutje van Arwen was kletsnat zodat Harry zonder problemen voorzichtig zijn pik in haar liet glijden.

Op naar de volgende pagina van dit geile seksverhaal

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 4.460Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Blonde barbie met grote borsten
Naakte vrouwen, van een Barbie met grote borsten tot een piano milf

De variatie is weer groot in deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk". We beginnen met een tot leven...

Sluiten