Mature vrouwen doen aan aftrekken


Layla London is een geile vrouwelijke makelaar, grote tieten, die seks heeft met een klant om ervoor te zorgen dat hij het huis koopt

De collega’s van Layla London hebben geen enkel idee hoe het komt dat ze zoveel provisie binnenhaalt. Het lijkt haast wel of elk huis dat via haar te koop aangeboden wordt, binnen twee weken verkocht is. Nog even en dan gaat ze partner worden van het bedrijf, omdat ze haar niet kwijt willen raken.

Geile vrouwelijke makelaar weet hoe ze een huis moet verkopen

‘Ze moesten eens weten’, dacht Layla bij zichzelf toen ze zich thuis aan het aankleden was. Ze had die ochtend een bezichtiging en ze wilde er ‘dressed to kill’ uitzien. Dat betekende sexy lingerie, een mantelpakje en een topje waarin haar grote tieten goed uitkwamen. Dan had de klant een goed inzicht in het formaat van haar mooie grote borsten.

Het is een mannelijke klant, dus is het voor Layla een makkie. Haar geheim is dat ze gewoon seks heeft met haar klanten, als extra argument om het huis te kopen. Of het nu met een man of met een vrouw is, maakt haar niet zoveel uit, als ze haar provisie maar op kan strijken.

De bezichtiging gaat voorspoedig

Ze kijkt nog één keer in de spiegel en ze moet toegeven dat ze er lekker geil uitziet, maar toch ook weer netjes. Stel dat het een klant is die niet van haar avances gediend is, die zijn er ook, dan zal ze toch uit een ander vaatje moeten tappen. Dan maakt ze net zoveel kans als haar collega’s hebben om het huis te verkopen.

Zo zal het vandaag echter niet gaan lopen, daar is ze van overtuigd. Ze heeft de mannelijke klant opgezocht op Facebook en ze zag dat hij een kapitein is op een groot cruiseschip. Er stond verder niet bij of hij een relatie had of niet, dus ging ze er vanuit dat hij alleen op zou komen dagen. Dat had ze goed ingeschat, want ze kwam ongeveer tegelijkertijd met hem aan bij het huis, hij was wat vroeg, en hij kon haar goedkeuring wegdragen. Dan was het helemaal leuk, neuken met een klant die er ook nog eens goed uitzag.

Tijdens de bezichtiging was ze druk met hem aan het flirten, maar ze had wel door dat hij twijfelde. Ze had echter de bezichtiging van de slaapkamer als laatste ingepland en daar zou ze haar slag slaan. Hij had al een paar keer naar haar grote tieten gekeken, terwijl hij dacht dat ze het niet opmerkte. Ze had hem in die waan gelaten en ze wist precies hoe ze het aan ging pakken. Ze ging op het bed zitten en begon met haar topje te spelen en al snel zag ze dat de kapitein het moeilijk kreeg in zijn broek. Aan de contouren te zien had hij een grote pik en dat was precies waar ze zin in had.

De bezichtiging gaat verder in de slaapkamer

Ze trok haar jasje uit en ze wist dat ze beet had, toen er een stevige hoorbare zucht uit zijn mond ontsnapte. Layla keek hem geil aan door haar sexy brilletje en trok toen in één keer haar topje over haar hoofd heen. Ze had mooie lingerie aangetrokken en dat wist de kapitein wel te waarderen. Wat hij nog meer wist te waarderen was het rokje dat ze uittrok, waardoor hij kon genieten van haar lekkere kontje. Hij had ondertussen door dat hij seks ging krijgen en hij kleedde zich snel uit.

Layla was ondertussen bij haar bh aangekomen en ze keek hem recht in het gezicht aan, toen ze de bh bandjes van haar schouders liet glijden en hij vol zicht had op haar mooie grote borsten. Eigenlijk was het ook een soort van bezichtiging dat ze deed, alleen had het verder niets met het huis te maken. Nadat ze haar bh op het bed had laten vallen, trok ze ook haar onderbroekje uit en wenkte naar de kapitein dat hij op bed moest gaan liggen. Ze had het heft in handen genomen en wat er ook ging gebeuren, het huis zou verkocht gaan worden.

De geile vrouwelijke makelaar kan goed pijpen

Ze begon hem geil te pijpen, één van haar specialiteiten, en ze voelde al snel een grote hoeveelheid voorvocht in haar mond. Ze vond zijn grote lul heerlijk en ze had al besloten dat als het huis verkocht was, ze nog een keertje langs zou gaan, als een soort aftersales bezoekje. Dat zou ze op vrijdagmiddag plannen, dan konden ze verder het hele weekend geile seks hebben.

Ze vind het heerlijk om in haar kontje geneukt te worden

Nadat hij bijna op het punt van klaarkomen stond, stopte ze met pijpen en ging op handen en knieën op het bed zitten. Ze verlangde naar zijn grote pik in haar natte kutje en kwam bijna klaar toen hij hem er inschoof en haar hard begon te neuken. De knappe brunette vond het heerlijk om van achteren geneukt te worden en het duurde dan ook niet lang of ze kreeg haar eerste orgasme.

Telkens als ze voelde dat hij naar voren stootte, duwde ze haar kontje naar achter, zodat ze het nog dieper zou voelen. Normaal moest ze altijd even rustig aandoen als ze een orgasme had gehad, maar dit keer kreeg ze allemaal kleine orgasmes achter elkaar. Ze ging op het bed liggen en deed haar been omhoog, zodat hij er beter bij kon en liet het heerlijke gevoel haar lichaam overnemen. Dit was toch fantastisch werk, ze werd goed geneukt en ze kreeg nog provisie ook.

Layla krijgt een mooie facial

De kapitein vond het heerlijk om haar te neuken terwijl ze op haar rug lag, dan kon hij naar haar mooie tieten kijken die in het neukritme heen en weer zwaaiden. Hij wist dat het niet lang meer ging duren voordat hij klaar zou komen, maar hij was in tweestrijd. Zou hij haar kut volspuiten of haar gezicht van een laag zaad voorzien.

Hij keek naar haar knappe gezicht en dat was genoeg om tot een beslissing te komen. Hij haalde zijn pik uit haar kut, waar Layla wel blij om was, want het werd echt te gevoelig, en richtte zijn pik op haar mond en haar gezicht. Hij gaf een paar rukken aan zijn lul en begon toen te spuiten. Layla probeerde zoveel mogelijk door te slikken, maar ze had ook door dat hij het geil vond als ze het zaad op haar gezicht kreeg. De klant is natuurlijk koning, dus deed ze haar gezicht een beetje opzij, zodat het sperma op haar wang en haar kin terecht kwam.

Nadat hij uitgespoten was, nam ze zijn pik in haar mond en begon hem zachtjes schoon te likken en ze zoog de laatste restjes sperma uit zijn eikel. Ze vielen naast elkaar op bed en normaal was dit het moment geweest dat ze zich aan ging kleden, maar daar had ze nog geen zin in. Ze belde op naar kantoor dat de bezichtiging uit ging lopen en pakte vervolgens de hand van de kapitein. Die liep gedwee achter haar aan naar de badkamer, waar een ruime jacuzzi stond. Ze pakte de afstandsbediening waarmee ze het water liet stromen en stapte vervolgens samen met de kapitein in het bad.

Seks in de jacuzzi

Daar begon ze zijn rug te masseren en na een minuut of tien zag ze dat er ook weer beweging in zijn pik was gekomen. Ze duwde hem tegen de wand van de jacuzzi aan en liet zich vervolgens over zijn pik zakken en begon hem te berijden. De kapitein was ondertussen met haar grote tieten aan het spelen en was op slag verliefd geworden op deze mooie en geile vrouwelijke makelaar.

Dat was gelukkig wederzijds, want diezelfde middag tekende hij het koopcontract van het huis en de week daarop trok Layla bij hem in. Ze had wel als voorwaarde gesteld dat ze nog steeds op haar eigen manier huizen kon verkopen en daar had de kapitein geen enkel probleem mee. Hij kwam zelfs in een paar trio’s terecht met vrouwelijke belangstellenden voor een nieuw huis. Als Layla doorhad dat ze biseksueel waren, dan stuurde ze hem een Whatsappje en kwam hij keurig opdraven om samen met z’n vrouw het huis te verkopen.

Twero Sociaal Seks Netwerk