heet en onderdanig op de webcam
 
 
 

Babes: Laina

 

 

xplezier latex en lingerieshop

Laina, sexy kanten lingerie en mooi naakt

Het is een beetje zeuren sinds onze “Chef Titels” een echte baan genomen heeft, waar hij ook regelmatig salaris krijgt, zichzelf kan ontwikkelen en vaste vrije dagen heeft. Iets met de “kachel moet ook roken” en “handig dat ik gewoon boodschappen kan doen. We doen de titels nu zelf en dat is gelijk te merken aan de titel van dit bericht, die we overigens op de redactie hier hilarisch vinden. Niet dat dit maatstafgevend is, want we vinden hier al snel iets grappigs. De titel dekt in ieder geval wel de lading. De mooie Laine trekt haar sexy kanten lingerie uit en een paar foto’s verder stopt ze haar vinger in haar kutje.

Hoezo hebben we een Chef Titels nodig?

Kennen we haar ergens van?

Het lijkt wel alsof we een blik nieuwe vrouwen opengetrokken hebben, want Laine kennen we nog niet. Het wordt daarom ook best druk op de “Babes en Pornosterren” pagina. Daar hebben we ondertussen 692 vrouwen opstaan die allemaal een keer uit hun kleren zijn gegaan op Seks Met. Overigens moeten er nog een heleboel vrouwen worden toegevoegd, dus dat nummer gaat in de komende tijd alleen maar stijgen.

Overigens kwamen we bij onze zoektocht wel een andere knappe jonge vrouw tegen met Laine in haar naam. Dat is niemand minder dan Cassie Laine, die ook al buiten in sexy lingerie rondloopt en dat vervolgens uittrekt. Wat verder opvalt is dat ook zij haar vingers verdacht dicht in de buurt van haar kutje heeft zitten.

Misschien dat het haar tweelingzus is, die per ongeluk in het ziekenhuis van elkaar gescheiden werden en uiteindelijk allebei aan een andere kant van de wereld groot geworden zijn. Je weet het niet.