Knappe volle blonde milf krijgt zaad over haar grote tieten


5/5 (2)

Julia Ann had de beste vriend van haar zoon gebeld of hij haar kon helpen met een paar klusjes. Ze weet dat hij alles voor haar doet en een oogje op haar heeft, dus kan ze het niet nalaten om naar haar idee onschuldig met hem te flirten. Hij stond tien minuten nadat ze hem gebeld had al voor de deur en terwijl zij verder ging met haar werk, hing hij een paar nieuwe kastjes op in de keuken. Hij was sneller klaar dan ze had gedacht en kwam vol enthousiasme de trap van de kelder afstormen. Ze had de ruimte om laten bouwen tot kantoor aan huis en meestal had ze niet veel aan als ze aan het werk was.

Ook dit keer was dat het geval en ze voelde zich even ongemakkelijk toen Matt naast haar kwam zitten. Dit was geen bijster goed plan geweest om alleen een korte kamerjas aan te trekken, dacht ze bij zichzelf. Ze had er even geen rekening mee gehouden dat haar grote tieten goed te zien waren en ze vond het eigenlijk helemaal niet vreemd dat Matt er opgewonden van was geraakt. Dat had ze door vanaf het moment dat hij naast haar kwam zitten, maar ze dacht hem wel in toom te kunnen houden. Daar had ze zich dus goed in vergist, want Matt dacht met zijn pik na en niet meer met zijn hoofd. Hij bleef zachtjes aandringen en ondanks dat Julia Ann eerst een beetje tegenwerkte besloot ze uiteindelijk om zich er aan over te geven.

Volle blonde milf pijpt de beste vriend van haar zoon

Ze vond het eigenlijk wel een compliment dat zo’n knappe jongeman op haar viel, dat deed haar ego meer dan goed. Een relatie zou er niet inzitten, maar af en toe seks met hem, als haar zoon er niet was, zou ze eigenlijk helemaal niet erg vinden. En dat zou vaak zijn, want haar zoon studeerde in een andere stad en kwam eigenlijk alleen maar om het weekend thuis om te relaxen en zijn was in te leveren. Matt was ondertussen tot bij haar gezicht gekomen en het niet vreemd gevonden als hij een klap in zijn gezicht had gekregen van de moeder van zijn beste vriend, maar hij besloot om het risico te nemen en haar te zoenen. Julia Ann voelde een golf van genot door zich heen gaan en beantwoorde de zoen. Ze moest toegeven dat Matt helemaal geen slechte kusser was en vanaf dat moment ging het snel. Haar korte kamerjas was snel uitgetrokken en voordat Matt echt doorhad wat er gebeurde lag hij op zijn rug op de bank en had de ervaren blonde milf zijn grote pik in haar mond.

Als het om pijpen ging had ze genoeg ervaring opgedaan en dat liet ze merken ook. Matt had dit nog nooit meegemaakt en gevoeld wat hij nu voelde. De geile moeder nam zijn pik in haar mond en deed wonderen met haar tong. Ze trok hem zachtjes af terwijl ze zijn eikel aan het likken was en een groot gedeelte van zijn pik in haar mond liet verdwijnen. Julia Ann vond het heerlijk om zo’n jonge pik te pijpen en ze ging er helemaal voor. Het was al even geleden dat ze seks had gehad en ze kwam er nu tot haar grote spijt achter dat ze een heleboel gemist had. Haar kutje was kletsnat en de elektrische schokjes schoten door haar lichaam heen, en dat alleen al van het pijpen.

Julia Ann moet hard geneukt worden

Ze wilde hem klaarpijpen, maar dat haalde ze net niet. Ze moest een pik in haar kut voelen, want anders zou ze gek worden. Matt had voldoende sekservaring om te weten dat deze geile huismoeder geneukt moest worden en haalde zijn pik uit haar hete mond. Hij liet zich in de kussens zakken en Julia Ann kon haar geluk niet op. Ze liet zich voorzichtig over zijn pik heenzakken om van het intense gevoel dat ze gevuld werd te genieten. Ze had het idee dat de grote pik van Matt tegen haar baarmoeder aantikte en haar kutwanden spanden zich om zijn dikke paal heen. Telkens als ze zich over zijn lul ging zakken melkte ze hem met haar kutspieren, een trucje dat ze zichzelf had aangeleerd met behulp van haar favoriete dildo en de pik van haar ex-man.

Matt voelde zoveel tintelingen tegelijkertijd dat hij zijn best moest doen om haar geile kut niet vol te spuiten. Hij wilde namelijk nog niet klaarkomen, want hij had andere plannen met de blonde moeder. Hij zei dat ze op handen en knieën op de bank moest aan zitten en Julia Ann wist niet hoe snel ze aan zijn dwingende verzoek moest voldoen. Ze vond het heerlijk om van achteren geneukt te worden en zeker door iemand met een grote pik. Ze zou het niet aan Matt laten merken, maar vanaf het moment dat ze zijn pik in haar kut voelde gaan, was ze verslaafd. De knappe milf wist dat ze vaker seks met hem ging hebben, maar ze wilde hem niet laten schrikken en het rustig aan doen.Seks met een jonge student

Dat zou een hele opgave worden, want het liefst had ze de hele dag zijn dikke pik in haar kut gehad. Misschien zelfs wel in haar lekkere kontje, want het was een hele tijd geleden dat ze anaal geneukt was. Dat was tijdens een one-night-stand die ze had gehad op de dag dat ze erachter was gekomen dat haar ex-man regelmatig met zijn secretaresse aan het neuken was. Die avond was ze naar een drukke kroeg in de stad gegaan, waar op donderdag veel studenten kwamen. Ze was aan de bar gaan zitten en ze had direct al beet. De blonde milf liet zich binnen vijf minuten versieren en nadat ze de rekening had betaald liep ze met een beetje nerdy, niet onknappe, student richting haar huis. Onderweg had ze hem een steegje ingetrokken en was ze op haar knieën gegaan en haalde zijn pik uit zijn broek. Ze was uitermate tevreden met de lengte van de pik van de student en binnen een paar minuten had ze hem naar een orgasme gepijpt en keurig zijn zaad doorgeslikt. Hiermee had ze de druk een beetje van de ketel gehaald, zodat hij haar langer dan een half uur stevig kon neuken.

De student wist niet wat hem overkwam en liep gedwee achter de mooie oudere vrouw aan en keek naar haar strakke kontje die goed te zien was in haar mantelpakje. Bij haar thuis aangekomen vroeg ze naar zijn naam en trok hem vervolgens mee de slaapkamer in. Daar liet ze hem alle hoeken van het bed zien en tegen de ochtend ging de jongeman uitgeput slapen, dromend van het vele zaad dat hij in en op de geile milf had gespoten. Julia Ann was echter nog niet klaar met hem en de volgende ochtend ging ze onder de dekens en pijpte zijn pik weer tot leven. Ze had er een potje glijmiddel bij gepakt, dat ze over zijn pik wreef. Ze had al een grote hoeveelheid in haar kontje gedaan en de student kon zijn geluk niet op. Hij ging deze geile moeder in haar lekkere billen neuken. Van het idee al kwam hij bijna klaar, maar dat wist Julia Ann op te lossen door hard aan de onderkant van zijn pik te knijpen. Hierdoor verdween het gevoel van klaarkomen en kon hij haar hard anaal neuken.

Pas nadat ze meerdere keren was klaargekomen, begon ze geil tegen hem te praten. Dat had zijn uitwerking niet, want binnen de minuut spoot hij een verse lading warme zaad in haar kontje. Julia Ann werd haast gek van genot toen ze de stralen sperma in haar kontje voelde en ze moest zich stevig aan het bed vasthouden om niet om te vallen tijdens het orgasme dat ze ervan kreeg. Nadat ze een beetje bijgekomen waren, had de student een snel ontbijt gekregen en had ze hem de deur uitgewerkt. Ze wilde niet dat hij zag dat ze direct weer in bed dook om pas tegen het begin van de avond weer wakker te worden. Ze had hem de hele nacht in bed bezig gehouden, maar ze werd ook een dagje ouder en ze was uitgeput.

Hij komt over haar grote tieten klaar

Ze moest even aan de one-night stand met de student denken, maar al snel was ze weer bij de les, want ze werd keihard geneukt. Julia Ann genoot zich suf en begreep gelijk weer waarom ze het liefst met jongere mannen naar bed ging. Die hadden conditie en geen enkel probleem om hun pik weer stijf te krijgen als ze klaargekomen waren. Ze begon ritmisch met hem mee te stoten en met haar heupen ving ze zijn stoten op en duwde ze zich omhoog als hij diep in haar kut aan het stoten was. Dat zorgde voor een overweldigend orgasme en die hield een tijdje aan want Matt bleef gewoon doorgaan met neuken. Hij kon geen genoeg krijgen van de grote tieten van de moeder van zijn beste vriend. Die waren lekker heen en weer aan het zwaaien terwijl hij hard in haar kut aan het pompen was. Hij voelde dat ze klaarkwam, want haar kutje leek nog strakker te worden. Hij hield zijn orgasme nog even in, want hij had al voor zichzelf bepaald waar hij klaar ging komen.

Nadat ze bijgekomen was van haar orgasme en hem geil aankeek werd het hem teveel. Hij haalde zijn pik uit haar kletsnatte kut en positioneerde zich in de buurt van haar grote tieten. Hij gaf een paar rukken aan zijn pik en voelde het orgasme vanuit zijn tenen opkomen. Hij spoot hete klodders zaad op haar tieten en Julia Ann kreeg gelijk nog een orgasme. Ze vond het heerlijk als een man op haar tieten of gezicht klaarkwam en Matt had gelijk aan één van deze eisen voldaan. Met haar hand wreef ze het zaad over haar borsten uit en likte vervolgens de restanten zaad van haar hand af.

Ze likt keurig zijn pik schoon

Ze ging daarna op haar knieën voor hem zitten en likte zachtjes al het zaad op. Ze bleef hem pijpen, want ze voelde dat zijn pik keihard bleef staan. Die heeft er zin in, dacht ze bij zichzelf en met haar hand wreef ze over haar kletsnatte kut en vervolgens over haar kontgaatje. Ze zorgde ervoor dat het goed nat was daar, want ze voelde al aankomen dat er aan anale seks gedaan zou worden. Of hij het nu leuk zou vinden of niet.

Volle blonde milf wordt geneukt door de beste vriend van haar zoon

Julia Ann is een lekkere volle blonde milf met grote tieten. De beste vriend van haar zoon heeft een oogje op haar en dat vindt ze helemaal niet erg.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.307


Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 31 tot 45 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Sexy lingerie en masturberen
Alexis Monroe, blonde babe in sexy lingerie, geeft een erotische blowjob

Alexis Monroe is er een weekendje op uit met haar nieuwe vriend. Ze zijn op een citytrip en hebben een...

Sluiten