Knappe stiefzuster verveelt zich, tijd voor seks met haar oudere stiefbroer


3.67/5 (3)

Alexa Grace is een blonde knappe stiefzuster die zich aan het vervelen is. De ouders zijn een weekend weg en haar stiefbroer is met z’n nerd-vriendjes één of ander kaartspel aan het spelen met tovenaars en ridders. Ze is echter zo geil als een pak boter en besluit dat het de hoogste tijd is om flink te gaan masturberen. Ze wil net beginnen als haar stiefbroer binnen komt lopen met een vreemde bril op zijn neus. Het blijkt dat de nerdjes een bril hebben uitgevonden, waarmee ze door kleren heen kunnen kijken.

Knappe stiefzuster heeft seks met oudere stiefbroer

Alexa heeft gelijk door dat er iets niet klopt en voordat haar stiefbroer het doorheeft, trekt ze de bril van zijn neus en zet ze hem zelf op. Ze weet niet wat ze ziet, want haar stiefbroer blijkt een enorme grote pik te hebben. Ze likt haar lippen en weet dat vanaf nu de relatie met haar stiefbroer totaal gaat veranderen. De bril gaat af en ze kleedt zich live uit, zodat hij geen bril meer nodig heeft om van haar prachtige lijf te genieten.

Tijd voor geile seks met haar oudere stiefbroer
Alexa Grace, knappe stiefzus heeft seks met oudere stiefbroer

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.808


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Monica Paige gaat naakt bij een verlaten schuur
Monica Paige, de blonde babe van je natte dromen

Monica Paige is een heerlijke blonde babe die prachtig opgestoken haar en mooie tieten heeft. De Playmate gaat dit keer...

Sluiten