Dure high maintenance babe trekt haar sexy jurkje uit


5/5 (1)

De knappe dame op de foto’s is een nogal dure high maintenance babe. Ze loopt dolgraag met je mee de kroeg in en zit thuis in sexy lingerie op je te wachten als je thuiskomt van een dag hard werken. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, en dat is het waarschijnlijk ook, want deze mooie mevrouw kost wel een paar centen. Gezien de parelketting die ze om haar nek heeft hangen moet je minimaal een tweede hypotheek op je huis hebben genomen en een baan erbij, om haar tevreden te houden.

Dure high maintenance babe

Als je dan uiteindelijk ergens diep in de avond van je tweede baan thuiskomt ben je veel te moe om zelfs maar aan seks te denken. Daarom ga je gewoon gelijk je bed in, want na een uurtje of vier slapen moet je alweer aan de bak. Als je in het weekend denkt, samen met je dure high maintenance babe, te kunnen genieten van wat quality time, zit ze met een pruillip op de bank omdat de credit card die je haar gegeven hebt het niet meer doet. Vervolgens gooit ze je voor de voeten dat je niet meer van haar houdt en dat ze bij je weggaat.

Je zit verbijsterd op de bank naar de afrekening van de credit card maatschappij te kijken en rekent snel uit dat je nog wel een jaartje door moet gaan met je twee banen om het resultaat onder de streep weg te kunnen werken. Maar goed, je hebt je kroegmaten flink jaloers gemaakt en dat is ook wat waard. Ondanks dat je de rest van het jaar geen geld meer hebt om een biertje te gaan halen.

Tijd om even te relaxen en naar je favoriete sekssite te gaan. Daar zie je haar naakt staan solliciteren naar een nieuwe man met een credit card die het nog wel doet. De parelketting die ze om haar nek heeft hangen stond prominent op de afschrift, voor een bedrag waar je een maand lang elke avond en nacht een dure escort had kunnen huren.

Je kijkt toch nog een beetje verliefd naar de vrouw die twee hele weken naast je in bed heeft gelegen. Je neemt een slok van je biertje en wenst je volgende in de rij veel geluk. Hij zal het nodig hebben.

dure high maintenance babe

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 421


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Jasmine trekt haar bikini uit
Jasmine kan de uitweg van het doolhof niet vinden, tijd om haar bikini uit te trekken

Jasmine is in een soort van doolhof terechtgekomen en kan de uitgang niet vinden. Tijd voor de blondine om haar bikini...

Sluiten