Waarschijnlijk heeft de binnenhuisarchitect van Kika een jaren 7o fetisj gezien de ingewikkelde stoel die hij haar aangesmeerd heeft. Kan ook zijn dat het gewoon heel erg trendy is, alleen schiet het ding volledig aan het doel van deze heerlijke vrouw voorbij. Ze is hem naakt uit aan het testen maar verder dan een standje keukentrap, zodat ze nog een beetje oraal aan de gang kan gaan, zit er niet in lijkt wel.

Ingewikkelde stoel

En met standje keukentrap bedoelen we natuurlijk de naakte man die op de keukentrap staat zodat zijn piemel op mondhoogte van de mooie vrouw in de ingewikkelde stoel zit. Mocht Kika een man met een aardig formaat piemel in huis hebben weten te halen dan zijn er wat meer mogelijkheden. De stoel kan namelijk bewegen, mits goed verankerd, dus hoeft ze alleen maar een beetje open en bloot te gaan liggen en zachtjes te gaan schommelen. Hetzelfde zou ze toe kunnen passen als ze een vrouw versiert heeft die op haar knietjes voor de bewegende stoel zit en op de juiste momenten met haar tong uithaalt. Het kan dus wel maar er zijn andere manieren.

Al met al dus een hoop gedoe om seks met dit lekkere ding te hebben. Je kan ook van die grote borsten en dat lekkere kontje genieten terwijl ze gewoon in bed ligt. Design is leuk maar het zou ook met het aangename verenigd moeten zijn.

kika-bloot-in-trendy-stoel_02 kika-bloot-in-trendy-stoel_03 kika-bloot-in-trendy-stoel_04 kika-bloot-in-trendy-stoel_05

kika-bloot-in-trendy-stoel_06 kika-bloot-in-trendy-stoel_07 kika-bloot-in-trendy-stoel_08 kika-bloot-in-trendy-stoel_09 kika-bloot-in-trendy-stoel_10 kika-bloot-in-trendy-stoel_11 kika-bloot-in-trendy-stoel_12 kika-bloot-in-trendy-stoel_13 kika-bloot-in-trendy-stoel_14 kika-bloot-in-trendy-stoel_15 kika-bloot-in-trendy-stoel_16 kika-bloot-in-trendy-stoel_17 kika-bloot-in-trendy-stoel_18 kika-bloot-in-trendy-stoel_19