Mature vrouwen doen aan aftrekken

Lingerie in de badkamer

Kika is een knappe brunette die duidelijk niet blond bezig is. Ze trekt haar lingerie in de badkamer uit, voordat ze in bad gaat. We zijn wel eens een blondine tegengekomen die er een andere volgorde op nahield, met als gevolg dat ze in een duur lingeriesetje onder de douche stond en die vervolgens op het balkon te drogen kon gaan hangen. Natuurlijk viel de balkondeur dicht en na een paar keer proberen gaf ze het op, want ze kreeg hem niet open. Die was waarschijnlijk in het slot gevallen, dacht ze bij zichzelf terwijl ze naar het balkon van de buurman ging.

Die keek even vreemd op dat de buurvrouw naakt op zijn balkon stond, maar de verrassing werd nog groter. Het werd sex, want ze had al een tijdje een oogje op de buurman en aangezien ze toch naakt was, konden ze gelijk van start gaan. Als ze dan goed doorgeneukt was, legde de buurman uit dat de balkondeur naar binnen openging in plaats van naar buiten. En inderdaad, nadat ze weer op haar eigen balkon aangekomen was, duwde ze tegen de deur en die ging gewoon open.

Die buurman moest ze te vriend houden, want dat was een hele slimme man.

En dan nu: de foto’s van Kika

Maar goed, om terug te komen op de mooie Kika, gewoon naar de foto’s kijken, want het is een lekker ding. Die neukt ook met de buurman, maar ze komt gewoon door de voordeur naar binnen.

Babes: Kika

Twero Sociaal Seks Netwerk