Lissy is lekker en ze zit op geil kijken


5/5 (3)

Lissy hoeft niet eens helemaal naakt klaar te liggen om voor elkaar te krijgen dat je binnen een recordtijd al je kleren hebt uitgedaan. Ze heeft een blik in haar ogen waarmee ze het voor elkaar krijgt dat een gemiddelde homo opeens een stuk positiever tegenover een paar mooie vrouwenbillen staat. Naar we ons hebben laten vertellen is Lissy niet te beroerd om met een voorbinddildo aan de gang te gaan, dus voelt de aanhanger van de mannenliefde zich helemaal thuis bij haar.

Lissy zit op geil kijken

Het hangt er natuurlijk wel vanaf op wat voor soort mannen de homo, die zich door het geil kijken heeft laten verleiden, valt. Een beetje leernicht is nog wel te doen voor Lissy, want we gaan er vanuit dat een strakke leren broek met een gat vanachter haar erg goed zal staan. Een matroos zou ook nog kunnen, maar het wordt lastig als het om een houthakker met veel borsthaar gaat.

Niet dat we daar verstand van hebben trouwens, dus we hebben het aan Georges, van de afdeling mode en trends, voorgelegd en we kregen alleen maar: “iiiiieeuww, het is een vrouw” te horen. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat onze hypothese over de aantrekkingskracht van Lissy d’r billen op een homoseksuele man, minder ingrijpend is dan we zelf in gedachten hebben.

Boeit verder ook niet zoveel want het merendeel van onze bezoekers zijn toch mannen die op een lekker wijf vallen. Een te verwaarlozen percentage zijn homo’s die opgewonden raken van een paar mooie vrouwenbillen en grote tieten. Dan zijn het volgens ons ook geen homo’s, maar heteroseksuele mannen die nog uit de kast moeten komen.

lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-01 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-02 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-03 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-04 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-05 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-06 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-07

Mature Fuck

lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-08 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-09 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-10 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-11 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-12 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-13 lissy-blond-lekker-en-helemaal-naakt-14

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.382


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Knappe brunette is buiten naakt aan het chillen

Kingsley Eden is een knappe brunette met een heerlijk lichaam en een mooi geschoren kutje. Het is een beetje warm...

Sluiten