Kari met de benen wijd bij het zwembad


5/5 (1)

Kari heeft het waarschijnlijk al nat gekregen van het zwembad, maar dat is niet alles. Ze is een beetje brak van de one-night-stand van de avond ervoor, toen ze sex heeft gehad met die ene gast vanuit de kroeg. Die was een beetje dronken en tijdens de sex in slaap gevallen dus echt een succes kan het niet genoemd worden.

Benen wijd bij het zwembad

Hij kon haar bh niet loskrijgen en moest moeite doen om al het bier niet in bed er uit te kotsen. Neemt niet weg dat Kari nog steeds erg onder de indruk was van wat ze gezien had. Zelfs in slappe toestand was zijn pik er eentje van formaat en ze kan niet wachten totdat hij wakker wordt en met z’n brakke hoofd naar buiten komt.

Ze heeft een briefje op het nachtkastje liggen dat ze even bij het zwembad is gaan liggen en een schone handdoek zodat hij zich eerst even kan verfrissen. Ze hoopt dat hij niet direct de voordeur uitloopt, maar eerst gedag komt zeggen. Dan ligt ze met haar benen wijd helemaal klaar, zodat er aan duidelijkheid niets te wensen overblijft.

kari-bloot-bij-het-zwembad-001 kari-bloot-bij-het-zwembad-002 kari-bloot-bij-het-zwembad-003 kari-bloot-bij-het-zwembad-004 kari-bloot-bij-het-zwembad-005 kari-bloot-bij-het-zwembad-006 kari-bloot-bij-het-zwembad-007 kari-bloot-bij-het-zwembad-008

kari-bloot-bij-het-zwembad-009 kari-bloot-bij-het-zwembad-010 kari-bloot-bij-het-zwembad-011 kari-bloot-bij-het-zwembad-012 kari-bloot-bij-het-zwembad-013 kari-bloot-bij-het-zwembad-014 kari-bloot-bij-het-zwembad-015 kari-bloot-bij-het-zwembad-016

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 1.275


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Geena Mullins doet een striptease in de slaapkamer

Het is toch een beetje jammer dat het niet onze slaapkamer is waar Geena Mullins een striptease uitvoert. Dat hadden...

Sluiten