Het is de perfecte online match. Zij is een geile milf met grote borsten die op zoek is naar een jongere lover. En dan liefst een bodybuilder of eentje die vaak in de sportschool te vinden is. Hij was op zoek naar een lekkere blonde moeder met het liefst grote tieten. Ze hadden al een week lang contact en de berichten werden steeds geiler.

Online match, geile milf en jongere bodybuilder

Hij had haar al een foto van zijn grote pik gestuurd en kreeg er eentje terug van haar grote blote tieten. Daarna hadden ze aan webcamsex gedaan waarbij hij zich had afgetrokken terwijl zij voor de webcam aan het masturberen was. De seksuele spanning tussen de twee werd steeds groter en na een dag of vijf besloten ze dat het de hoogste tijd werd om elkaar te ontmoeten.

Ze hadden afgesproken elkaar halverwege te ontmoeten. De geile milf had een motelkamer gehuurd en daar lag ze al naakt op haar online lover te wachten. Hij kreeg alleen de kans om zijn t-shirt uit te trekken, want ze hing gelijk over hem heen en begon zijn borstkas te zoenen. Daarna wilde ze meer en trok ze zijn korte broek naar beneden en had ze eindelijk de pik in handen waar ze al dagenlang naar aan het smachten was.

Hij ging staan, zodat ze hem goed kon pijpen. Hij werd vreselijk geil van die mooie blonde milf die voor hem op haar knietjes zat en wilde niets liever dan zijn grote pik in haar hete kutje stoppen. Dat leek haar ook een goed plan, want ze ging op zijn pik zitten en hem berijden. Ze was duidelijk een vrouw die ook vaak in de sportschool te vinden was, want ze gooide er een aardig tempo tegenaan.

Wil je over mijn gezicht klaarkomen“, zei ze hijgend nadat ze voelde dat hij op het punt van klaarkomen stond. Het was alsof een fantasie van hem uitkwam, hij draaide haar om en begon zich af te trekken boven haar knappe gezicht. Ze hield haar mond open en begon automatisch te slikken toen ze zijn eerste stralen sperma in haar mondje voelden.

De eerste keer, maar zeker niet de laatste keer dat de twee sex zouden hebben.

Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je