Een erotisch trio met Chloe Amour en Natasha White

Chloe Amour en Natasha White hebben een erotisch trio. Eerst hebben ze lesbische seks met elkaar en dan komt Danny Mountain erbij.

Chloe Amour en Natasha White zijn twee heerlijke mooie vrouwen die graag seks met elkaar hebben. Ze zijn echter niet alleen van de lesbische seks, want ze vinden het heerlijk als ze één of meerdere mannen erbij hebben. Daarom hebben ze een goede vriend uitgenodigd om mee te doen aan een erotisch trio dat ze in gedachten hebben.

Hij is wat verlaat, dus zijn ze alvast maar begonnen. Ze hebben de achterdeur van het slot gedaan, zodat hij zichzelf binnen kan laten. Hij weet de weg, dus het enige dat hij nog hoeft te doen als hij de slaapkamer inkomt is zich uit te kleden en naakt op bed te gaan liggen. Een paar tellen later zijn twee heerlijke vrouwen hem geil aan het pijpen. Daarna neukt hij ze om de beurt, totdat de dames een beter standje in gedachten hebben.

Eentje gaat zijn pik berijden terwijl de ander op zijn gezicht gaat zitten. Ze zorgen dat ze allebei tegelijk klaarkomen en dan pas is het zijn beurt. Chloe en Natasha gaan keurig voor hem op hun knieën zitten en hij hoeft nog maar een paar keer aan zijn pik te trekken om ze een mooie facial te geven.

Stemmen, waarom niet?

Secret Flirt Service - flirt met vrouwen


Aantal keer bekeken: 1.340Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Phoenix Marie, geile blonde milf trekt haar korte spijkerbroekje uit
Phoenix Marie en Nikki Benz, twee geile milfen hebben lesbische seks

Phoenix Marie en Nikki Benz zijn twee geile milfen en elkaars beste vriendinnen. Na een gezellige vriendinnenavond hebben ze de...

Sluiten