Jessa Rhodes wil indruk maken op haar nieuwe vriend


5/5 (4)

Jessa Rhodes is een knappe blondine en daar is ze maar al te goed van op de hoogte. Ze heeft nog nooit moeite gehad met het versieren van mannen en zolang de bouwvakkers nog naar haar fluiten als ze in een kort rokje voorbij komt lopen, weet ze dat het goed zit. Toch is ze dit keer een beetje onzeker. Ze heeft een nieuwe vriend, waar ze stapelverliefd op is en waar ze al een paar keer een date mee gehad heeft. Verder dan wat zoenen en een hand in haar onderbroekje zijn ze nog niet gekomen, want hij wilde het rustig aan doen.

Waarom wil hij geen seks?

Als het aan Jessa had gelegen, dan waren ze de eerste avond al losgegaan in bed. Ze waren nu al bijna anderhalve week verder met het daten, en nog steeds wist ze niet of zijn pik echt zo groot was als ze door zijn spijkerbroek heen gevoeld had. Misschien dat hij haar gewoon niet aantrekkelijk vond of hij was toch meer van de mannenliefde. Al dat soort dingen gingen door het hoofd van de knappe blondine heen en ze werd er niet vrolijker van. Die zondagmiddag zou hij bij haar langskomen en zou zij voor het eten zorgen. Ze vond het heerlijk om uitgebreid te koken, maar wat er ook gebeurde, ze zouden eerst seks hebben.

Ze was druk aan het inkopen geweest op de zaterdag ervoor en ze had een paar sexy lingeriesetjes gekocht. Jessa besloot om buiten haar nieuwe vriend op te wachten in één van de lingeriesetjes, zodat hij gelijk wist waar hij aan toe was. Ze had tegen hem gezegd dat hij achterom moest komen, omdat ze in de tuin bezig was. Niet met onkruid wieden of iets dergelijks, maar gewoon met een ouderwets masturberen, als een soort van voorspel voor de seks die ze in gedachten had.

Jessa Rhodes, in sexy lingerie in de tuin

 

De mond van haar nieuwe vriend bleef openstaan toen hij de mooie Jessa in een sexy zwart lingeriesetje in de tuin zag staan en z’n tong hing zo ongeveer op z’n knieën. Vanaf dat moment wist ze dat er niets mis met haar was en om hem extra gek te maken, begon ze aan een sensuele striptease. Hij wilde haar het liefst op de loungeset leggen en haar ter plekke neuken, maar Jessa was nog niet klaar met hem gek maken. Ze trok hem mee naar de slaapkamer waar op bed ging liggen. Hij had alleen nog zijn t-shirt aan en was druk bezig om zijn broek uit te trekken en wat ze al gedacht had, klopte helemaal. Hij had een forse pik die zonder problemen fier en stijf naar het plafond wees. Het liefst was ze direct op zijn lul gaan zitten om hem te berijden, maar ze wist met veel moeite zich van hem los te trekken. Met een: “heb nog even geduld schat, ik ben zo terug”, vertrok ze naar de badkamer waar ze een ander lingeriesetje had klaarliggen. Ze wist dat ze hem aan het plagen was, maar dat had hij wel een beetje verdiend naar haar mening. Dan had hij haar gelijk op de eerste date moeten neuken.

Speciaal voor de seks heeft ze andere lingerie aangetrokken

Ze liet even op zich wachten, om vervolgens haar grande entree te maken. Haar vriend had al een stijve pik, maar ze zag dat die nog harder kon worden toen hij haar vol opwinding aankeek. Als ze had gedacht dat ze hem nog langer kon plagen, dan had ze het helemaal mis. Hij trok haar op bed en begon haar te beffen, voordat hij haar ging neuken. Hij was gelukkig niet een man die na een paar keer stoten al klaar kwam, want ze gooiden er een paar interessante standjes tegenaan, waardoor Jessa het ene na het andere orgasme kreeg. Op een gegeven moment kon ze niet meer en riep hijgen dat hij klaar moest gaan komen. Het leek een beetje alsof hij op dat zinnetje gewacht had, want hij haalde zijn pik uit zijn broek en kwam over haar visnet panty’s klaar.

Jessa Rhodes heeft speciaal sexy doorkijklingerie aangetrokken voor tijdens de seks. Dat zorgt voor extra opwinding bij haar vriend.

Uiteindelijk hebben ze maar een pizza besteld en zijn verder die zondag het bed niet meer uitgekomen.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.107


Author: xPlezier

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Cassie Laine
Naakte Vrouwen, van een roodharige schoonheid tot een volle babe op de pooltafel

De roodharige schoonheid waar we in de titel aan refereren is de mooie Cassie Laine. Ze heeft sexy lingerie aan...

Sluiten