De mooie Ivy Jones heeft een favoriet plekje om te masturberen, een ingewikkelde trendy stoel, een halve bol, die aan het plafond hangt. Als ze daarin met haar dildo aan de gang gaat, dan schijnt ze harder klaar te komen dan als ze op bed met haar kutje aan het spelen is. Als ze zin heeft om te neuken, dan versiert ze meestal een man die een hele grote piemel heeft.

Ivy Jones aan het masturberen

Die moet dan doodstil voor de stoel gaan staan, met zijn stijve pik recht vooruit. De lekkere blondine heeft haar benen dan zo wijd als ze kan en ze gaat dan voorzichtig schommelen. Als ze een beetje goed mikt, dan komt die stijve pik in haar natte kutje terecht als ze met de trendy stoel naar voren gaat. Het is een secuur werkje, waar ze flink op geoefend heeft. Ze is er een paar minnaars door kwijtgeraakt, omdat hun pik niet in haar kutje terechtkwam, maar vol geraakt werd door de stoel. Dat is naar het schijnt niet echt lust opwekkend.

De volgende stap is dat ze ondersteboven in de stoel gaat hangen met haar mond open. Dan gaat ze weer slingeren en telkens als ze in de buurt van de pik komt begint ze te pijpen. Dus wees op je hoede als deze blonde schoonheid je in een kroeg aan het versieren is en vraagt of je goed kan stilstaan tijdens de sex. Dan moet je de hoeveelheid bier dat je gedronken hebt delen door hoe graag je wil neuken en als daar een positief getal uitkom, moet je er voor gaan.

geheime flirt
Ivy Jones, masturberen in een trendy stoel Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 02 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 03 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 04 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 05 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 06 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 07 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 08 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 09

Milfs willen neuken

Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 10 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 11 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 12 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 13 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 14 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 15 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 16 Ivy Jones masturberen in een trendy stoel 17