En nee mensen, ballonnen staan in dit geval niet voor een paar hele grote tieten waar Ivetta de hele tijd aan wil zitten. Het gaat hier gewoon om een paar ballonnen waar Ivetta mee aan het spelen is. Wel naakt natuurlijk dus is er meer dan genoeg te beleven.

Ballonnen

Ivetta is namelijk een lekker ding met rood haar die je graag in haar blootje ziet. Met haar eigen ballonnen, en hier bedoelen we wel tieten, is helemaal niets mis mee en het is een vrouw waar je best mee zou willen spelen. Ze is slank en heeft een lekker lang lijf dus op de wipkip zou ze het ook niet slecht doen en met wipkip bedoelen we dan natuurlijk jijzelf.

Goed, voordat het al te verwarrend wordt, op naar de foto’s van de knappe Ivetta die iets met ballonnen heeft. En zoals we weten, van ballonnen naar latex en rubber is een kleine stap dus kijk niet vreemd op als er van je verwacht wordt dat je voortaan een latex onderbroek aanhebt. Mag je natuurlijk wel verwachten dat zij een latex catsuit aandoet, dan is zo’n onderbroek een klein offer.

ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-01 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-02 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-03 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-04 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-05 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-06 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-07 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-08 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-09 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-10

banner-mpl-studios-486

ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-11 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-12 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-13 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-14 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-15 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-16 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-17 ivetta-naakt-rood-haar-grote-borsten-18