Inbrekers in Venray neuken in plaats van stelen


Het blijkt dat niet alle inbrekers direct naar de kluis lopen, de flatscreen van de muur schroeven of de laptop inclusief oplader meenemen. Er zijn snode insluipers die met een ander doel een inbraak plegen.

Neuken in plaats van stelen

Een vrouw uit Venray, Noord-Limburg, kwam hier achter nadat er twee weekenden op rij bij haar ingebroken was. Op het eerste gezicht en later ook op het tweede gezicht bleek er na de inbraak niets verdwenen te zijn uit haar huis. Niet zo vreemd want de inbrekers waren niet uit op haar waardevolle spullen, maar hadden blijkbaar wel een plek nodig waar ze konden neuken

Politieonderzoek

Nadat de politie zaterdagnacht wederom bij de bewoonster langs moest en tot de conclusie waren gekomen dat er weer niets ontvreemd was, werd het tijd voor een gedegen politieonderzoek. Het zou namelijk wel heel toevallig zijn als de inbrekers voor een tweede keer waren onderbroken in hun werkzaamheden en onverrichter zaken op de vlucht moesten.

 

Het gedegen onderzoek duurde overigens niet lang want de plaatselijke wijkagent had de reden voor de inbraken snel gevonden in de slaapkamer van de vrouw. In het bed lag een restant van een condoomverpakking, achtergelaten door de inbrekers. De kans is dus zeer groot dat ze zich, lekker droog met een dak boven het hoofd, met seks wilden bezighouden.

Meer over deze zaak is terug te vinden op de Facebook-pagina van de wijkagent.

Condoomverpakking in bed

Dat je met een condoomverpakking in bed een goeie prank kan uithalen blijkt wel uit onderstaande video. Misschien dat die gasten meer weten over het gebeuren in Venray.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 734


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Blonde vrouw met grote borsten, topless in de tuin

De blonde vrouw met de grote tieten is niemand minder dan Emma C, die we niet zo lang geleden al...

Sluiten