Seksdate zoeken


Hij chanteert zijn schoonmoeder om seks met haar te hebben

“Je wilt dat ik wat bij je doe?”, schreeuwde zijn schoonmoeder bijna tegen hem. Het was maar goed dat ze een aan drukke hotelbar zaten, want anders was ze hem waarschijnlijk aangevlogen. Ze liep rood aan en het rook leek uit haar oren te komen. “Dat gaat nooit gebeuren”, beet ze hem toe en wilde opstaan en boos weglopen. Ze stopte echter toen Mark zijn smartphone tevoorschijn haalde en op een knop wilde drukken.

“Je meent het ook nog”, zei zijn schoonmoeder nu verschrikt, “maar dat kan toch helemaal niet, dat doe je je schoonmoeder toch niet aan.” Ze dacht even na en zei toen, “ok, ik doe het, maar heb blijft bij deze ene keer en daarna verwijder je alles wat je op je mobiel en waar dan ook hebt staan.”

Mark keek haar met een grote glimlach aan en zei alleen maar: “lieve Sonja, ik geloof niet dat je in een positie bent om eisen te stellen. Laten we eerst maar eens gaan kijken hoe het gaat en dan zien we wel verder.” Hij stond op, liet de drankjes op zijn hotelrekening zetten en liep vervolgens naar de lift, gevolgd door zijn schoonmoeder die wist dat ze verslagen was.

Als ze niet zo’n ontzettende grote bitch was geweest en er alles aan had gedaan om het huwelijk tussen hem en zijn dochter te ontwrichten, dan hadden ze waarschijnlijk nooit aan de hotelbar gezeten. Tijdens de bruiloft had ze hem bij zich geroepen en tegen hem gezegd, zonder dat de omstanders haar hoorden, dat ze er hoogstpersoonlijk voor zou zorgen dat hun huwelijk niet langer dan zes maanden zou gaan duren. Daar had ze zich danig in vergist, want na vijf jaar waren haar dochter en hij nog steeds met elkaar getrouwd. Ze hadden dankzij Sonja de nodige ruzies gehad, maar uiteindelijk was de liefde sterker en hield hun huwelijk stand.

Schoonzoon is aan zeer belastend videomateriaal gekomen

Wat er die dag ook zou gaan gebeuren hij zou ervan gaan genieten. Hij had namelijk zeer belastend videomateriaal van Sonja op zijn smartphone staan. Beelden waarop te zien was hoe ze door de buurman geneukt werd en hij zijn zaad op haar enorme grote tieten spoot. Mark had een paar printscreens gemaakt en die uitgeprint. Vervolgens had de envelop laat op de avond in de brievenbus gedaan, op het moment dat zijn schoonvader op zakenreis was. Hij wilde niet de kans lopen dat hij als eerste de foto’s zou zien, dan zou Mark zijn plezier aardig vergald worden. Hij had speciaal een prepaid kaart gekocht en een goedkope smartphone. Dat telefoonnummer had hij er bijgezet en die avond nog kreeg hij antwoord op de eis die hij erbij gezet had: “morgenochtend om 11 uur ontmoeten we elkaar in Hotel de Graafheide om het één en ander te bepraten. Stuur een sms’je als je komt.”

De manier waarop hij aan de beelden was gekomen, was eigenlijk te simpel voor woorden. Hij had niets hoeven hacken, want de buurman had zelf voor de ellende voor Sonja gezorgd. Hij had een nieuwe router gekregen en het WiFi-wachtwoord er vanaf gehaald omdat dat allemaal gedoe was. Mark zijn smartphone had verbinding gezocht met de dichtstbijzijnde router toen hij bij zijn schoonmoeder was om wat af te geven. Vervolgens hoorde hij het appje waarmee hij zijn camera’s op afstand kon bekijken druk bliepen. Hij opende en zag opeens dat hij er vier camera’s bijhad. Inderdaad, ook daar wachtwoorden opzetten was teveel gedoe. Hij drukte uit nieuwsgierigheid op de webcam genaamd slaapkamer en was benieuwd wat hij te zien zou krijgen. Hij viel bijna achterover toen hij zijn schoonmoeder naakt op haar knieën zag zitten terwijl ze de pik van de buurman aan het pijpen was. Hij bleef gebiologeerd staan kijken, want hij moest toegeven dat het er uitzag alsof ze wist waar ze mee bezig was. Na een paar minuten haalde de buurman zijn pik uit haar mond en spoot haar gezicht en enorme grote tieten onder met zijn zaad. Daarmee was de show nog niet afgelopen, want de buurman had blijkbaar een blauw pilletje genomen, want hij had na een paar minuten weer een stijve pik die hij vervolgens in de kont van zijn schoonmoeder stopte en haar anaal begon te neuken.

Mark had na vijf seconden al op beeld opnemen gedrukt en hij hoopte maar dat hij genoeg ruimte op zijn smartphone had om alles op te nemen. Dat bleek geen enkel probleem en na een half uur ging hij weg omdat ze wel een beetje klaar waren met de seks. Thuisgekomen liet hij de beelden direct aan zijn vrouw zien want hij hield nooit wat voor haar verborgen. Hij had verwacht dat zijn echtgenote direct haar vader zou gaan bellen, maar ze kreeg een valse blik op haar gezicht en ze lachte een beetje geniepig op de vraag waarom ze haar vader niet ging bellen.

Hij wordt verrast door zijn echtgenote

“We hebben goud in handen en we slaan twee vliegen in één klap”, zei Anita, zijn echtgenote. Ze had een hekel aan haar moeder gekregen toen ze doorhad waar die mee bezig was. In het begin geloofde ze haar man niet, maar uiteindelijk moest ze toegeven dat haar moeder gewoon een naar mens was. Het ging niet eens om het beste voor haar dochter over te hebben. Ze wilde gewoon willens en wetens dat hun huwelijk zou stranden.

“Kan je hier een paar printscreens van maken”, Mark knikte alleen maar en Anita ging verder. “Mooi, dan gaan we twee vliegen in één klap slaan. We gaan mijn moeder blackmailen en jij gaat het waarschijnlijk heel erg leuk vinden. We hebben al een tijdje geen seks gehad omdat dit heel sterk wordt afgeraden na de operatie die ik heb gehad.” Anita keek even naar Mark die weer knikte als bevestiging en ging toen vrolijk weer verder. “Dat is het eerste probleem dat we gaan oplossen, je weet dat ik niet jaloers ben, en nu zeker niet. Je gaat geile seks met m’n moeder hebben en woont haar helemaal uit. Als ze protesteert, dan vertel je haar dat je de emails naar haar man, haar vriendinnen, de mensen in de buurt en de stichting waar ze voorzitster van is, al klaar hebt staan en dat die met een druk op de knop verstuurd kunnen worden. Je verteld haar dat ze haar relatie met de buurman per direct moet beëindigen en altijd klaar moet staan als je seks van haar wilt.”

Anita moest even ademhalen na het lange verhaal, maar ze was nog niet klaar.

“Verder vertel je haar dat ze zich nooit meer met ons huwelijk mag bemoeien, alleen maar als het positief is en waarschijnlijk gaat ze je vertellen dat ze mij gaat bellen om te zeggen wat je allemaal van plan bent. Dan zeg je gewoon dat ze dat moet doen en als ze het lef heeft, vertel ik haar gewoon dat ik weet wat je gaat doen en dat je het een goed plan vindt. Als ik haar een beetje ken zal ze het niet zover laten komen, dus kan je genieten van haar grote tieten en haar mond die voor de verandering eens geen vuiligheid aan het spuien is.”

“He”, zei Mark die zijn echtgenote verbaasd aankijkt, “ben je wel goed bij je hoofd.” Hij had over deze optie, seks met zijn schoonmoeder, nooit nagedacht en nu had hij een beeld voor zijn ogen dat ze voor hem op haar knieën zou zitten en hij zijn pik aan het pijpen was.

“Ja hoor”, zei Anita vrolijk, “dit is geen liefdestest als je daar misschien bang voor bent. Die feeks moet haar verdiende loon krijgen en jij als mijn lieve echtgenoot mag daarvan gaan genieten. Dat vinden heel veel mannen toch vreselijk geil dat ze hun schoonmoeder kunnen neuken?”

Zijn vrouw kan heerlijk aftrekken

Het liefst had hij zijn vrouw ter plekke over de eettafel gelegd en haar hard geneukt, maar daar moest hij nog een maandje op wachten, totdat ze volledig hersteld zou zijn. Anita zag de geile blik in zijn ogen en moest hard lachen. “Ga maar op de bank zitten lieverd, dan kom ik er zo aan, want in jouw toestand neem ik je niet mee de slaapkamer in, veel te gevaarlijk.” Ze liep naar de badkamer en pakte een flesje babyolie en ging vervolgens op de bank zitten. Ze mochten dan wel geen seks hebben, maar de dokter had niet gezegd dat ze haar man niet mocht aftrekken. Dat deed ze dan ook al twee maanden met veel plezier, want ze vond het heerlijk als Mark klaarkwam.

Ze haalde zijn grote pik uit zijn broek en deed de babyolie op haar handen. Daarna pakte ze zijn neukstaaf vast en begon hem langzaam en erotisch af te trekken. Ze was er door de training van de laatste tijd erg goed in geworden en ze wist precies wanneer ze snel moest aftrekken of juist langzaam om het orgasme van haar man uit te stellen. Dit keer merkte ze dat haar man niets liever wilde dan snel klaarkomen, dus stopte ze even en maakte haar blouse open. Ze had geen bh aan, omdat haar grote stevige tieten dat niet nodig hebben, en ging vervolgens verder met het aftrekken van haar man. Die lag te kronkelen van genot en hijgde dat het een lieve lust was. Hij werd altijd extra opgewonden als hij de grote tieten van zijn vrouw zag alleen droomde hij nu een beetje, want hij zag dat het hoofd van Anita vervangen was door die van zijn schoonmoeder. Die was helemaal naakt en deed haar uiterste best om hem klaar te laten komen. Het duurde dan ook niet lang of hij begon te spuiten en net even daarvoor deed hij zijn ogen open en zag dat Anita zijn pik op haar grote tieten had gericht, die hij spontaan volspoot.

“Beetje aan het fantaseren”, zei ze met een geile glimlach. “Dat mag hoor lieverd, ik wil niets liever dan dat je die trol alle kanten opneukt. Onze wraak zal zoet zijn.” Hij zat de volgende ochtend dus met een heel goed humeur aan de hotelbar. Zijn vrouw had hem verzekerd dat ze het echt goed vond en dat ze ook wraak wilde nemen op haar moeder. Mark was wat vroeger gekomen en zag stipt om elf uur dat Sonja haar entree maakte. Hij kon niets anders zeggen dan dat het een knappe oudere vrouw was die er fantastisch uitzag in het mantelpakje dat ze aanhad. Ze had er een paar dure laarzen onderaan en ze keek de bar rond en Mark zag de verbazing op haar gezicht toen ze hem zag.

“Wat moet jij hier”, vroeg ze op een arrogante toon. “Wat denk jezelf?”, zei Mark die haar geamuseerd aankeek. “Jij bent dus verantwoordelijk voor die beelden, viezerik”, ze hield haar stem in toom, want ze had geen zin in drama met al die andere mensen erbij. “Zeg me hoeveel geld je wil hebben, dan ben ik er vanaf en ga ik er zeker voor zorgen dat je huwelijk kapotgaat. Dan zal je dat geld hard nodig hebben.”

Mark liet haar even uitrazen en toen ze eindelijk stil was vroeg hij: “Klaar?” “Het gaat me niet om het geld, al maak je het wel verleidelijk, ik wil hetzelfde als je aan de buurman geeft. Oh ja, dat vergeet ik bijna, je stopt vanaf nu af aan met de relatie met je buurman. “

Met zijn schoonmoeder in de hotelkamer

Dat was het moment dat ze bijna uit elkaar klapte van razernij, maar uiteindelijk tot bedaren kwam omdat ze wist dat ze hele slechte kaarten in handen had. Ze volgde haar schoonzoon richting de hotelkamer en ondertussen maakt haar hersens overuren om iets te verzinnen waardoor ze hier onderuit zou kunnen komen. Ze waren al bij de hotelkamer aangekomen en ze had nog steeds niet verzonnen, dus besloot ze te berusten in de situatie en het zo snel mogelijk over te laten gaan.

“Haal snel die walgelijke pik van je uit je broek, dan trek ik je snel af en dan kan ik weer gaan.” Ze straalde één en al arrogantie uit en Mark besloot gelijk de situatie helder voor haar te maken.

“Je kan stoppen met de hautaine gedrag, want dat ben ik al een hele tijd zat”, zei hij op een beetje dominanten toon, “ik denk dat je niet helemaal doorhebt hoe de situatie voor je in elkaar zit. Vanaf dit moment ga je alleen maar lief tegen me doen en doet alles wat ik zeg, zonder tegen te sputteren.”

Ze onderbrak hem met: “ik zie niet in waarom ik ooit naar je zou gaan luisteren en ik doe zo arrogant als ik zelf wil.”

“Best Sonja, ik zal het je gelijk maar even uitleggen”, zei Mark, die wel doorhad dat ze nog steeds dacht de situatie naar haar hand te zetten. “De beelden gaan als eerste naar die goedzak van een echtgenoot van je, met als advies erbij om een scheidingsadvocaat in dienst te nemen. Je kan veel bij hem maken, maar ik weet nu al zeker dat je hier niet mee wegkomt, wat je hem ook verteld. In de rechtbank maak je geen schijn van kans, zelfs niet als je een hele goede advocaat in dienst neemt. De rechter zal je geen enkele vorm van alimentatie of toelage geven en aangezien jullie niet in gemeenschap van goederen getrouwd zijn, sta je gewoon met lege handen. Dat betekent dat je naar een klein appartementje zal moeten gaan verhuizen en dat je, godbetert, zal moeten gaan werken om aan je geld te komen. Dat betekent dat je het luxeleventje dat je leidt gedag kan zeggen. Je mag blij zijn als je genoeg verdient om één keer in de drie maanden naar de kapper te gaan en niet drie keer in de week zoals nu.”

50 plus liefde vinden

Mark stopte even en keek in het verschrikte gezicht van Sonja, die begon duidelijk nu pas over alle gevolgen na te denken. En de woorden “werken” en “luxeleventje voorbij” sneden door haar ziel heen, daar zou ze nooit over heenkomen. Ze wast juist met Jan getrouwd omdat die rijk was en ze dan nooit meer hoefde te werken. Mark liet het even inzinken bij haar en ging vervolgens verder:

“Dat betekent dat al je beste vriendinnen afscheid van je gaan nemen omdat ze niet meer met je geassocieerd willen worden. Je wordt een sociale outcast en je hoeft echt niet bij ze aan te kloppen, want ze doen de deur niet eens voor je open. Je werk als voorzitster van de stichting kan je gedag zeggen en de filmpjes eindigen natuurlijk op het internet en, zoals je weet, blijft het daar voor altijd staan. Kan je de schande voor jezelf voorstellen als dat gebeurt. Dus ik geef je nog één kans om dit alles te voorkomen en ik wil dat je luid en duidelijk zegt dat je alles wat ik tegen je verteld hebt, ook gaat doen.”

Sonja hoefde niet lang na te denken. De horrorsituatie die Mark haar had voorgelegd wilde ze in alle opzichten te zien verkopen dus zei ze timide: “ja Mark, ik doe alles wat je zegt.”

Op naar de volgende pagina van dit geile seksverhaal