Het liefdes-, studenten- en seksleven van een geile studente 📷

5/5 (4)

Maud is een eerstejaars studente die nogal van de geile is. In haar bio is te lezen dat ze 19 jaar oud is, ze geen postzegels of laven verzameld maar wel spannende verhalen van haar, veelal, nachtelijke uitspattingen. Ze geeft zich helemaal over aan het studentenleven, waarin drank, seks en acceptatie een grote rol spelen. Ze heeft zich de woede van een vrouwelijke medestudente op de hals gehaald door op een Foetengala met haar vriendje in de garderobe te verdwijnen. Het bleef overigens niet bij de garderobe want de twee schijnen de hele nacht met elkaar doorgebracht te hebben.

Het nachtboek van een geile studente

Door deze nachtelijke vrijpartij wordt ze door het merendeel van de vrouwelijke studenten met de nek aangekeken. Niet echt handig, want ze is op zoek naar woonruimte en ze had gehoopt in één van de vrouwenhuizen terecht te komen. Er zit voor Maud niets anders op dan dat ze haar heil zoekt in de gemengde studentenhuisvesting. Eigenlijk best wel een goed plan, maar er zit wel een addertje onder het gras. Het is namelijk not-done om met je huisgenoot seks te hebben en dat maakt het voor Maud best lastig, want van huisgenoot Sam krijgt ze het damperig in haar broekje.

Na een drankgelag, waarbij een aardige hoeveelheid shotjes de hoofdrol speelt, komt ze voor de bewonerscommissie te staan en wordt ze tot haar grote vreugde toegevoegd aan het selecte gezelschap dat in het studentenhuis woont.

Een zeer lezenswaardig nachtboek, waar we pas achtergekomen zijn toen deel 9 al in de digitale schappen lag. Dat is geen enkel probleem, want deel 1 is hier te vinden en vanaf daar kan je rustig doorklikken naar de andere delen.

NSFW-balk. Alexis Adams, een mooie naakte studente

Natuurlijk plakken we hier een NSFW-Balk aan vast, want een mooie naakte studente gaan we nooit uit de weg. De studente in kwestie is Alexis Adams die je eigenlijk alleen nog maar Maud hoeft te noemen en het plaatje is rond.

 

(49 bezoekers, 1 bezoekers vandaag)

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,

Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Alena heet je van harte welkom, naakt natuurlijk
Alena heet je van harte welkom, naakt natuurlijk

Alena is een knappe brunette die een paar grote borsten heeft en er vreselijk lekker uitziet. Ze krijgt altijd veel...

Sluiten