Je hebt uiteindelijk uitgevogeld hoe je de flux capacitor goed moet afstellen, en daar ga je met je Canta brommobiel terug de tijd in. Doordat er een paar schroefjes her en der loslaten tijdens het tijdreizen kom je niet terecht in het harem van duizend en één nacht, maar in de roaring twenties. Gelukkig ben je op alles voorbereid en heb je een kleine lading goud in de kofferbak gestopt, zodat je in ieder geval een paar biertjes kan kopen en rijk kan worden met aandelen.

De roaring twenties met Brett Rossi

Je hebt de complete Wikipedia op je smartphone staan en een zonnepaneeloplader mee, zodat je altijd toegang heb tot historische gegevens. Het duurt dan ook niet lang of je kan je hotelkamer verruilen voor een majestueus pand met een garage erbij, waar je de Canta kan stallen. Dan kan je rustig op je gemak alle verloren gegane schroefjes vervangen. Aangezien je het best gezellig vindt in de jaren 20, besluit je dat je niet zo snel weer terug hoeft naar de toekomst. Zeker niet nadat je een club hebt ontdekt waar je over de mooie vrouwen struikelt.

Gezien je goed gevulde bankrekening kan je de champagnekurken laten knallen en geniet je van volle teugen van de roaring twenties en het vrouwelijk schoon. Op één van de stapavondjes ben je een mooie vrouw tegen het lijf gelopen die het maar wat gezellig vindt om met je mee naar huis te gaan. Ze vindt het een beetje vreemd dat je ze naakt moet poseren en dat je met een raar apparaatje bezig bent, terwijl ze het liefst zo snel mogelijk goed geneukt wordt.

De historische neuk top 10

Nadat je het apparaatje weer in de kluis hebt gelegd, kan dan eindelijk het neuken gaan beginnen en kom je erachter dat Brett Rossi weet waar ze mee bezig is. Uiteindelijk is ze in je all-time historische neuk top 10 op een mooie vijfde plek terechtgekomen, achter Cleopatra en Marilyn Monroe, maar voor Mata Hari en Helena van Troje. Uiteindelijk ben je na een aantal maanden de roaring twenties ook weer zat en kom je met een volgeladen Canta weer in het heden aan. Je verruilt je appartement voor een landhuis, want je hebt aardig goed geboerd in het verleden.

Als je in je luie stoel zit, met een goede Cubaanse sigaar in je mond en een glas port in je hand, mijmer je nog wel eens over Brett Rossi en de andere vrouwen uit een ver verleden waar je gedenkwaardige nachten mee hebt meegemaakt. Je laat de foto’s en de filmpjes in de huisbioscoop de revue passeren en besluit dat het weer de hoogste tijd wordt om de Canta de vleugels te geven. Je moet nog altijd kennismaken met een jonge Brigitte Bardot en Lucrezia Borgia schijnt ook een lekker wijf geweest te zijn.

De Roaring Twenties