Af en toe zijn we hip en trendy, zeker als we een week later dan de rest van het internet, achter een nieuwe trend op Instagram komen. Het blijkt dat de lekkere vrouwen die grote borsten en lang haar hebben, een nieuwe manier hebben gevonden om net binnen de stringente regels van de social media site blijven zitten als het om naaktheid gaat. De knappe dames met lang haar gebruiken hun kapsel om hun borsten dusdanig te bedekken dat het er wel verschrikkelijk geil uitziet, maar dat hun abbo op Instagram geen gevaar loopt. Deze trend gaat door het leven als de “Hair Bra

Hair Bra, nieuwste trend op Instagram

Foto’s zeggen in dit geval meer dan 1000 woorden, dus hebben we een paar voorbeelden opgeduikeld van vrouwen die zich met deze trend bezighouden. Neem bijvoorbeeld de onderstaande Lindsey Pelas, een blondine met lang haar en hele grote borsten. Ze heeft die twee gecombineerd en dan krijg je het onderstaande resultaat:

We zijn ook ene Taylor Adams tegengekomen die haar kapsel als een soort van bh laat fungeren:

En laten we Krista Lynn niet vergeten die zich in december 2017 al met deze trend bezighield:

En gewoon omdat het een vreselijk lekker ding is, ook als ze haar lange lokken over haar grote tieten heeft hangen, Abigail Ratchford:

Overigens val je een beetje buiten de boot als je jezelf, als lekker ding en Instagram babe, net een kort pittig kapsel heb laten aannemen. Dan stuur je de topless foto’s gewoon naar ons toe, zonder dat er haar voorhangt, dan zorgen wij dat het een nieuwe trend gaat worden.