heet en onderdanig op de webcam
 
 

Genesys gaat naakt op een boerenweg

 
 

 
 

 
Babes: Genesys

 

 

vanavond een milf neuken

 

Genesys heeft een lift nodig

Genesys heeft een effectieve manier gevonden om van A naar B te komen. Ze is aan rondtrekken en als ze een lift nodig heeft, dan gaat ze gewoon naakt langs de weg staan, steekt haar duim omhoog en binnen de kortst mogelijk tijd staat er een file voor haar neus en kan ze kiezen. Betekent dat ze niet met de eerste de beste creep in de auto hoeft te stappen, maar dat ze een potentiële neukpartner uit kan kiezen. Ze is namelijk ook van de sex en ze weet de twee, liften en sex, over het algemeen goed te combineren.

Alles wat hierboven is geschreven, bestaat natuurlijk uit aannames, want we vermoeden dat Genesys genoeg geld heeft om een auto te kopen. De knappe brunette staat namelijk regelmatig naakt op het internet en dat moet haar bankrekening toch aardig spekken. Maar het gaat om het idee, dat je haar naakt langs de kant van de weg tegenkomt en ze haar duim de lucht insteekt. Een fantasie hoeft niet perse op waarheid gebaseerd te zijn, anders wordt het een beetje saai.

Kennen we haar ergens van?

Ja hoor, we kennen Genesys ergens van. Ze stond een keer naakt op het dakterras mooi te zijn en een andere keer was ze aardig opgewonden aan het doen.