?wi=339495&ws=seme

Jordan Carver is lekker

Bij Boer de Vries is het altijd gezellig en hij zit nooit om een paar extra handen verlegen als er werk op de boerderij moet gebeuren. Dat was al zo toen zijn derde vrouw, die er vandoor gegaan is met Boer Jansen, in bikini op de boerderij rondliep. Zijn vierde vrouw, Jordan, zorgt voor nog meer aanloop en dat zou te maken kunnen  hebben met haar hele grote tieten.

Geile boerin met grote tieten

Dat is echter niet het enige waarom het zo druk is op de boerderij. Als Boer de Vries op het land bezig is, dan schijnt deze geile boerin wel van een beetje neuken in de keuken te houden. Daar had de tweede vrouw van de Boer ook al last van en die is verdwenen met de zoon van Boer de Wit. De eerste vrouw van de agrariër, Carisha, kwam er uiteindelijk achter dat ze meer van de lesbische sex op de boerderij was en is nu verloofd met de ex-vrouw van Boer van Puffelen.

Laatstgenoemde doet het op zijn beurt weer met de dochter van Boer de Boer en er schijnt een huwelijk aan te komen. Het laatste wat we daar over gehoord hebben is dat zijn minnares zich hier niet echt in kon vinden en die is nu het liefje van Boer de Vries geworden. Dus als ze de geile boerin met de grote tieten Jordan, in de keuken bezig is met een boeren gangbang, wordt haar kersverse echtgenoot, die bezig zou moeten zijn met het boerenwerk, gepijpt door boerin Beata.

Dit is dus de reden dat de productiviteit van de boeren in de omgeving van Schubbekutteveen op een historisch dieptepunt ligt.