Het begint gelijk goed met Orsi Kosics, een knap glamourmodel uit Hongarije. Ze hoeft niet eens een striptease te doen, want vanaf foto 1 is ze helemaal naakt. Je kan dus gelijk beginnen om haar schoonheid in je op te nemen zonder eerst een paar foto’s te hoeven denken of ze nu wel of geen mooi kutje of lekkere borsten heeft. Voor degene die eerst de tekst lezen en niet gelijk doorscrollen naar de foto’s, we kunnen je gerust stellen; zowel het kutje als haar borsten zijn lekker.

Orsi Kosics, knap Hongaars glamourmodel

Dat hadden we ook wel verwacht, want je wordt natuurlijk niet zomaar een glamourmodel en komt met een nietje door je heen op de middenpagina van de Playboy te staan. De mooie Hongaarse is namelijk in 2005 Playmate van het jaar geweest in haar thuisland. We zijn nog wat wetenswaardigheden over Orsi tegengekomen. Ze doet aan vechtsporten en aerobics om een strak lichaam te houden en ze gaat als vrijgezel door het leven.

Ze wil eerst namelijk nog een tijdje wat geld verdienen door als glamourmodel naakt op het internet te staan. Uiteindelijk wil ze wel gaan trouwen, maar pas als ze de 30 gepasseerd is. Ze heeft dan de ambitie om milf te worden, want ze wil graag twee kinderen hebben.

Nou Orsi, mail ons even, dan regelen we dat.

heet en onderdanig op de webcam
Orsi Kosics, Hongaars glamourmodel

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 02

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 03

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 04

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 05

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 06

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 07

Hete meiden willen sex Geile meiden willen nu sex<
Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 08

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 09

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 10

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 11

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 12

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 13

Orsi Kosics glamourmodel gaat naakt 14