Facebook biedt 3 miljard voor Snapchat, Snapchat vindt van niet

Facebook is druk bezig om het jongere publiek te behouden die massaal bij ze weglopen of heel Facebook gewoon niet gebruiken. Jongeren sturen tegenwoordig gewoon hun berichten via Snapchat.

Snapchat tieten foto’s

En die berichten zijn meestal seksueel getint inclusief de bijbehorende naaktfoto’s. Een foto van de borsten of piemel is snel gestuurd, zelfs door volwassenen. Waarschijnlijk zijn dit de dingen die Facebook gelijk uit de applicatie had gesloopt als de oprichter van Snapchat op het aanbod was ingegaan maar die wacht liever nog even. Hij denkt volgend jaar nog meer geld binnen te kunnen harken.

Nu is de kans altijd aanwezig dat er binnen die tijd een nieuwe, coole, berichtenservice mateloos populair wordt dus hij neemt best een risico. De kans is aanwezig dat Snapchat dan al snel op het virtuele online kerkhof van hoopvolle internet applicaties terecht zal komen. De CEO, Evan Spiegel, zal zijn hele verdere leven bekend staan als de man die 3 miljard dollar heeft laten liggen.

Maar vanwaar deze plotselinge aandacht voor dat Snapchat? Tieten natuurlijk, want bij dit artikel staan een heleboel Snapchat Tieten Foto’s. Heel aardig om naar te kijken en de rest van het artikel te lezen natuurlijk.

Thuis van werk

Ongeveer zoals deze prettige “Thuis van het werk” bericht dat hieronder te zien is. Alle foto’s. het merendeel met topless tieten, zijn hier te vinden.

thuis-van-het-werk

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,Aantal keer bekeken: 744

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Gabriella, naakt en sexy op het keukentrapje

Nu is een keukentrapje niet direct een voorwerp dat je in verband brengt met erotiek en sexy. Gabriella brengt daar...

Sluiten