Een geile kerst en een naakt nieuwjaar

5/5 (13)

Harry liep op Tweede Kerstdag een beetje met z’n ziel onder zijn arm. Hij was de dag ervoor naar zijn ouders geweest voor het traditionele kerstdiner en hij zou vandaag eigenlijk bij zijn zus gaan gourmetten, maar die had afgebeld omdat zijn neefje en nichtje zwaar de griep hadden te pakken. Hij besloot daarom om een biertje te gaan drinken in zijn stamkroeg en daarna lekker zijn bed in te duiken om een avondje, en een gedeelte van de nacht, gaan binge-kijken op Netflix.

Een geile kerst

Het was erg rustig in de kroeg, maar dat was niet zo vreemd aangezien iedereen wel onder dak was. Of dat nu bij de familie, schoonfamilie of in een woonboulevard zou zijn. Zijn favoriete barvrouw was er ook al niet, dus zou hij het met de barman moeten doen en had het vermoeden dat het niet meer dan twee biertjes zouden gaan worden. Hij begon al een beetje na te denken over wat hij die avond te eten zou bestellen, toen de deur openging en zijn ex-vriendin naar binnen kwam stappen, in haar kielzog gevolgd door haar beste vriendin.

Hij had een nogal onstuimige relatie met haar achter de rug, ze was van het type: “don’t stick you dick in crazy.” Hij kon het toch niet nalaten en moest zeggen dat de seks geweldig was, alleen riep ze wel een paar rode vlaggen op als het om een relatie ging. Hij had haar een half jaar geleden gedag gezegd toen ze bloedserieus had voorgesteld dat hij zijn naam in Henk moest veranderen, dat vond ze beter klinken. Dit was de druppel in de emmer van jaloezie, woedeuitbarstingen en allround vreemd gedrag.

Harry moest toegeven dat hij de seks met haar wel mistte. Ze was een beest in bed, die al zijn fantasieën liet uitkomen en voor een paar meer zorgde. Vandaar dat hij het tot het “Henk” moment, zoals hij het noemde, had uit weten te houden met haar wispelturige en jaloerse gedrag. De eerste twee maanden had ze hem lastig gevallen met onverwacht langskomen om “die slet waar je nu mee bent de ogen uit te krabben“, hele stromen aan sms’jes waarin ze hem de ene keer beschuldigde van alles wat er in haar hoofd opkwam, en de andere keer om hem te vertellen dat hij de enige man was die haar ooit gelukkig zou kunnen maken.

Dat laatste probleem was snel opgelost toen ze een nietsvermoedende sukkelaar met geld tegen het lijf was gelopen. Die was vol enthousiasme in haar klauwen gelopen en al snel had ze die gesloten en zat hij voor de rest van zijn leven vast. Tenminste, als het aan haar lag, want binnen twee maanden waren ze getrouwd en zag je de sukkelaar eigenlijk nooit meer in de kroeg.

De mooie vriendin van zijn ex-vriendin

Janine, zijn ex-vriendin, daarentegen wel. Die nam altijd haar “beste vriendin” mee om bij te praten en als ze toevallig ook een gespierde man tegen het lijf liep die het aandurfde met haar, dan was ze niet te beroerd om haar vriendin alleen achter te laten. Meestal zonder te zeggen vertrok ze achter de spierbundel aan voor een partijtje ouderwets neuken en af en toe had ze mazzel dat het niet op de achterbank van een auto gebeurde, maar zowaar in een hotel.

Overigens had ze om de twee maanden een nieuwe beste vriendin omdat of de vorige alle drama niet kon handelen of omdat ze eenvoudigweg gedumpt werden. Deze mooie vrouw die met Janine de kroeg kwam binnenlopen kende hij nog niet en ondanks dat hij iets voelde opkomen in zijn broek, besloot hij om ver bij haar weg te blijven. Dadelijk was er wat “crazy” van zijn ex-vriendin op haar terechtgekomen en had hij weer een paar maanden last van een stalker. Wel een mooie dacht hij bij zichzelf toen hij de cupmaat van deze blonde schoonheid probeerde te raden.

Janine keek hem vernietigend aan en siste hem: “he hallo, zak stront, geen gelukkige kerstdagen“, toe in het voorbijgaan. De mooie vriendin stopte even om zich voor te stellen. “Hoi, ik ben Nicolette, leuk om je te ontmoeten. En je ruikt het niet echt.” Harry, barstte in lachen uit en gaf als antwoord: “ik wist niet eens dat ik in de shit zat.

Zijn ex-vriendin, die vlug was doorgelopen stond stokstijf stil en draaide zich langzaam om, met het nodige gevoel voor drama. Je zag het korte lontje bijna opbranden en Harry wist gelijk al wat er komen ging en fluisterde: “hou je vast“, naar Nicolette die moeizaam glimlachte en haar schouders ophaalde. Blijkbaar was dit niet de eerste keer dat ze een ontploffende Janine had meegemaakt.

Ze ging met haar handen in haar zij voor Janine staan en liet duidelijk merken dat ze er helemaal klaar voor was. Beter gezegd, helemaal klaar mee was, want Janine begon te razen en te tieren tegen haar. Dat ze een verraadster was, niet haar exen moest gaan versieren en nog een lijst aan andere dingen die Nicolette blijkbaar niet naar de zin van Janine had gedaan.

Nicolette keek haar strak aan en zei liefjes dat ze het dak op kon met haar egocentrische kutgedrag en dat ze haar medicijnen eens wat vaker in moest nemen, zodat haar hele omgeving niet continu last van haar had. Harry keek vol bewondering naar Nicolette, die zich absoluut niet van de wijs liet brengen door Janine, die als een klein meisje die haar zin niet krijgt op de vloer aan het stampen was. Ze gooide de grofste verwensingen naar het hoofd van Nicolette, die ze glimlachend in ontvangst nam.

Ik denk dat het tijd wordt dat je naar huis gaat“, zei Nicolette terwijl ze zich omdraaide en op een barkruk naast Harry wilde gaan zitten. Janine maakte aanstalten om Nicolette aan te gaan vliegen, maar werd door de barman op de rug getikt. Of ze aub buiten verder wilde gaan met haar gekrijs, en dan het liefst een paar straten verderop, want de klanten hadden last van haar.

Bij deze heb je hier een kroegverbod van een maand en mocht je daarna weer binnen willen komen, dan moet er eerst eens goed gepraat worden“, met die woorden werkte de barman haar met zachte drang naar buiten en wachtte in de deuropening, totdat ze in een taxi gestapt was. Harry wilde de barman, die hij opeens zeer hoog had zitten, wel omhelzen. Zijn ex had zijn toch al niet zo briljante Tweede Kerstdag, moeiteloos in een hel kunnen veranderen.

Ik heb medelijden met Alonso“, zei de barman toen hij weer binnen kwam, “die sukkelaar is er met beide ogen ingelopen.

Ik ook“, zei Nicolette, die er niet echt rouwig om leek dat Janine verdwenen was. “We hebben elkaar al een tijdje niet niet meer gezien. Het leek ons leuk, omdat we toch geen andere afspraken hadden, om te gaan stappen. Het blijkt alleen dat ze nog geen steek veranderd is. Het is alleen nog maar erger geworden. Hoe ze met haar man omging, daar lusten de honden geen brood van. Als hij slim zou zijn, dan had hij nu de kans gegrepen om zijn spullen te pakken en te vluchten. En nu wil ik graag voor deze meneer naast me iets te drinken, voor mij nog een glas wijn en doe er maar shotjes bij voor iedereen.

Harry mocht Nicolette meteen, en echt niet alleen omdat ze een geil goed figuur had in haar strakke jurkje. Hij had gelijk door dat ze een totaal andere vrouw dan Janine was en tot op heden de enige mooie vrouw die naast hem was komen zitten. Er klonk een rij piepjes uit haar handtasje en Nicolette deed hem met een zucht open. Ze haalde haar mobieltje eruit en deed toen iets waardoor Harry zich afvroeg of ze toch niet een beetje kierewiet was. Ze frummelde even aan haar smartphone, trok de batterij eruit om vervolgens het simkaartje los te pulken en die op de grond te laten vallen. Met de hoge hak van één van haar schoenen maakte ze het kaartje zorgvuldig voor altijd onbruikbaar.

Ze moest lachen toen ze in het verbaasde gezicht van Harry keek. “Dit is een prepaid en er zat nog maar één euro beltegoed op. Ik wil graag iemand het voordeel van de twijfel geven, zelfs Janine, maar eerdere acties hebben ervoor gezorgd dat ik toch wat voorzichtiger ben geworden. Mocht ze op hoge poten naar mijn huisadres gaan dat ik aan haar gegeven heb, dan komt ze direct op het politiebureau terecht, want het kan zijn dat ik me in het nummer, de straatnaam en de stad vergist had. Wat een maf wijf. Ik ben nog geen halve middag met haar op stap en ik had er gelijk al genoeg van.

Nicolette keek vervolgens met een lieve blik naar Harry en legde eventjes haar hand op die van de zijne. “Maar vertel, jij bent één van haar exen. Ik hoop dat je verhuist bent en even vergeten bent om dat door te geven.

Harry kon zijn lachen niet meer inhouden en hij wenkte de barman dat er nog een lading shotjes moest komen, tussen het hikken door. Nadat hij een beetje bijgekomen was van het lachen, begon hij honderduit te vertellen aan Nicolette over Janine en haar emotionele toestanden en hoe snel die konden veranderen.

Ze was echter wel een beest in bed. Dat is dan ook het enige dat ik mis“, zei Harry die wat losser geworden was na de vijf bier en een hele lading shotjes.

Ach“, zei Nicolette, “je hoeft niet gek te zijn om een beetje goed te kunnen neuken.

Harry was gelijk stil en keek haar onderzoekend aan.

Ja, lullo. Dat is een uitnodiging en niet eens echt een subtiele“, zei Nicolette die degene was die nu begon te hikken van het lachen. “De volgende stap om het duidelijk te maken, zou het jurkje zijn dat naast me op de grond lag. Maar dat leek me net even iets te ver gaan in een nette kroeg.

Laat je vooral door ons niet tegenhouden“, zei de barman die een grote glimlach op zijn gezicht had. “Dan heeft niet alleen Harry een mooie Tweede Kerstdag, maar kunnen wij er ook van genieten. Moet ik een taxi voor jullie bellen?

Dat lijkt me een goed plan“, zei Nicolette die doorhad dat Harry nog niet helemaal begreep dat hij die avond sex zou hebben. “Ik hoop dat je niet een vriendin of vrouw thuis hebt zitten en dat het er een beetje opgeruimd uitziet bij je. Anders moeten we toch een hotel nemen.

Pas toen had Harry het echt door en begon driftig naar zijn portemonnee te zoeken om de rekening te betalen. “De taxi duurt nog een minuutje of vijf”, zei de barman die zonder op antwoord te wachten daad bij woord gevoegd had en een taxi had gebeld. Jullie krijgen er nog eentje van mij en dan hoop ik dat jullie elkaar alle hoeken van de slaapkamer laten zien.

Sex in de huiskamer

Ze liepen uiteindelijk arm in arm richting het appartementengebouw waar Harry net naar toe verhuisd was. En dat was niet om Janine te ontlopen, dat was een prettige bijkomstigheid, maar meer omdat het erg goed ging met zijn eigen bedrijf. Hij kon zich eindelijk het penthouse veroorloven die hij altijd al had willen hebben. Nicolette liep een heel klein beetje wankel en Harry slingerde ook een beetje, maar uiteindelijk wisten ze zonder kleerscheuren op de bank in de huiskamer terecht te komen.

Harry vroeg of Nicolette nog een wijntje wilde hebben en ze knikte heftig van ja. Nadat Harry naast haar was komen zitten, met ook een glas wijn in zijn handen, stak ze gelijk van wal: “ik moet je wat vertellen. Ik heb een heel klein beetje gelogen. Ik ben niet de nieuwe beste vriendin van Janine, maar haar nichtje. Je hebt mij nog nooit gezien, omdat onze families ruzie met elkaar hebben. Ik wilde Janine nog één kans geven, maar zoals je ziet is dat op een drama uitgelopen.

Gek is toch niet genetisch bepaald bij jullie in de familie“, vroeg Harry een beetje angstig. Nicolette barstte in lachen uit om de nogal droge, maar gemeende opmerking van de man waar ze seks mee ging hebben.

Nee joh, en ik ben psychiater, dus ik kan het weten. Ik herkende je wel van een paar foto’s die Janine ooit eens naar me gemaild had en ik moet zeggen, smaak heeft ze wel.

Na dit gezegd te hebben, zette ze haar glas wijn op de koffietafel en stond op. Ze liet haar strakke jurkje van haar lichaam uitglijden en stond alleen nog met haar hoge hakken en lingerie voor Harry die haar met glazige ogen zat aan te staren.

Jeezus, wat ben jij mooi“, wist hij er alleen uit te brengen, maar daar was Nicolette erg content mee. “Dat is fijn om te horen, zal ik de rest ook uitdoen?“, zei ze met een verleidelijke glimlach op haar gezicht.

Harry begon een beetje te stotteren, want hij wilde ten volle van deze kans gebruik maken, en vroeg of Nicolette haar hoge hakken aan wilde houden. “Dat vind ik supergeil, zeker bij een vrouw met zo’n mooi lichaam als jij.” Het knappe nichtje van Janine zei niets, maar trok alleen haar bh en onderbroekje uit en ze hield haar panty’s, jarretels en hoge hakken aan. “Zo goed meneertje?

webcamsex met mooie vrouwen

Op naar de volgende pagina van dit geile seksverhaal

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 4.785Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, de dames zijn mooi en de verleiding is groot

In deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" hebben we een aantal dames staan waarbij de verleiding groot is....

Sluiten