50 liefde datingsite

Dure vrouw in vintage lingerie

Natalia Forrest is een dure vrouw, waar je met twee keer modaal niet mee uit de voeten kan. De knappe dame heeft namelijk een heleboel te bieden, maar daar zit een kostenplaatje aan vast qua onderhoud. Van de pizzeria om de hoek is ze niet echt gediend en haar levensmotto is: “een dag zonder bubbels is maandag.” Er moet dus aardig geïnvesteerd worden in champagne en uit eten gaan in restaurants. Dat laatste heeft met een minimum van drie keer in de week.

Ze krijgt ook graag cadeaus en die moeten bij een gerenommeerde juwelier vandaan komen of bij de plaatselijke Porsche dealer. Enfin, als je de extra hypotheek die je op je huis genomen hebt er binnen twee weken doorheen gejaagd hebt tijdens je kortstondige relatie met deze knappe vrouw, dan is uiteindelijk het moment aangekomen dat je sex met haar gaat hebben.

Lig je dan uiteindelijk tussen de rokende puinhoop wat eens het bed was, dan kijk je gelukzalig naar de knappe vrouw die naast je ligt en vraagt hoe laat jullie uit eten gaan. Je kijkt haar met een gelukzalige glimlach aan en zegt dat het McDonalds gaat worden of dat ze zelf iets moet gaan koken.

De blik van afgrijzen die ze je geeft is memorabel en de vraag of je de sleutels van de gehuurde Porsche weer terug kan krijgen, zorgt ervoor dat ze nog net geen hartaanval krijgt. Als ze zich aangekleed heeft en zonder een woord te zeggen wil vertrekken, vertel je haar dat de juwelen op zich zijn en op haar naam zijn besteld. Dan weet ze dat als de incassobureaus op haar deur komen kloppen.

Vijf minuten later heb je de juwelen, de auto en nog wat cadeaus weer terug en heb je de schade bij deze dure vrouw weten te beperken. Je bent echter wel een herinnering rijker en het zal lastig zijn om een vrouw te vinden die aan Natalia kan tippen.