heet en onderdanig op de webcam

Erotische fantasieën van een knappe brunette

Gia Page is een knappe brunette die een nogal beeldende geest heeft als het om sex gaat. Ze heeft meer dan genoeg erotische fantasieën waar ze uit kan putten als ze opgewonden is en ze, bij gebrek aan een seksgenoot, gaat masturberen. Op de foto’s is ze naakt te zien bij het zwembad, waar ze lekker aan het relaxen is. Al snel gaan haar gedachten echter richting de knappe man die ze in de supermarkt bijna letterlijk tegen het lijf liep. Ze was niet aan het opletten, dus liep ze vol met haar winkelwagen tegen die van hem aan. Vanaf dat moment was ze verkocht, want de knappe man keek haar aan met een glimlach die een vrouwenhart kon laten smelten.

Ze verontschuldigde zich en ze bleven zowaar een minuut of wat met elkaar praten. Gia voelde de tintelingen in haar kutje als hij met z’n mooie ogen naar haar keek. Ze moest opletten dat ze niet als een verliefde bakvis begon te stamelen, maar ze wist zich er uiteindelijk goed doorheen te slaan. In een dapper moment, dat ze normaal nooit had gedurfd, had ze de man uitgenodigd voor een kopje koffie. Daar had hij erg veel zin in, maar hij moest het aan zich voorbij laten gaan omdat hij een belangrijke afspraak had.

“Als we elkaar de volgende keer weer tegenkomen, dan gaan we koffiedrinken, afspraak of niet. Oh ja”, zei hij met een glimlach, “ik doe altijd op dezelfde tijd boodschappen.”

Tijdens de rit naar huis maakte de hersens van Gia al overuren en kreeg ze het warm bij de gedachte dat ze erotische sex met deze knappe man zou gaan hebben. Niet zo vreemd dat ze moeite had om lekker te relaxen. Ze besloot dan ook om goed te gaan masturberen om het genot dat ze voelde in haar kutje te lijf te gaan.