We hebben wat foto’s gevonden van een blote graffiti mevrouw die we zelf graag een keer zouden bijspuiten om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Waarschijnlijk hebben we door haar aanwezigheid voldoende in huis om Rembrandt naar de kroon te steken.

Graffiti

Het is een beetje platvloerse omschrijving maar de waarheid is niet altijd het levenspad dat met rozen bestrooit wordt. Gewoon de dingen bij hun naam noemen en niet te beroerd zijn om de dieperliggende erotische behoeftes ten toon te spreiden. Een stukje analyse is hier overigens wel op z’n plaats want waar komt toch die drang vandaan om er een plakkerige bedoening van te maken op het lichaam van deze schoonheid.

Dat laatste somt het zo ongeveer wel op. We hebben hier met een vreselijk lekker ding te maken die we gelukkig direct naakt te zien krijgen zodat de beeldvorming gelijk richting het zaadproducerende orgaan kon worden doorgestuurd. Van daaruit is er een seintje richting de hersens gegaan over de mooie borsten die als doelwit van de mannenpap kunnen dienen.

De hersens hebben nog een vruchteloze poging gedaan om het lid ervan te overtuigen dat er voortgeplant moet worden en dat dit niet via het gezicht van een naakte mevrouw gebeurt. Het lid is, zoals altijd, zijn eigen weg gegaan en denkt meer in de trend van “het nuttige met het aangename” verenigen.

Gevolg is dat we nu met een een aantal plakkerige printjes zitten want op ons mailtje heeft deze dame nog steeds niet gereageerd en nood breekt wetten zogezegd.

naakt-en-graffiti_001 naakt-en-graffiti_002 naakt-en-graffiti_003 naakt-en-graffiti_004 naakt-en-graffiti_005 naakt-en-graffiti_006 naakt-en-graffiti_007 naakt-en-graffiti_008

femjoy-banner-700

naakt-en-graffiti_009 naakt-en-graffiti_010 naakt-en-graffiti_011 naakt-en-graffiti_012 naakt-en-graffiti_013 naakt-en-graffiti_014 naakt-en-graffiti_015 naakt-en-graffiti_016