webcamsex met mooie vrouwen


Na de opmerking van de advocate met de grote tieten, Maria, over het geld barsten ze alle drie in lachen uit. De erotische spanning was even uit de lucht en zowel Ineke als Sander pakten hun stapeltje papieren en liepen richting de eettafel in de kamer waar Maria zich over de brieven boog die ze van het advocatenkantoor hadden gekregen.

Ineke had ondertussen het berichtje over het winnende lot opgezocht en liet die aan Maria zien. Ze vertelde gelijk dat ze het idee had dat Sjaak de gelukkige was die met de vijf miljoen euro was weggelopen en de hele scheidingsperikelen met een schijntje wilde afkopen.

Hmmm….”, zei Maria terwijl ze in de rest van die documenten keek, “ik denk toch dat er iets anders of meer aan de hand is. Ik zal morgen het één en ander gaan opvragen en als het goed is hebben we woensdag al antwoord want anders laat ik een juridische stronthoop over ze heen denderen waar ze niet echt gelukkig van worden.

Ineke kon de daadkracht wel waarderen en helemaal toen Maria vertelde dat zij, mocht hij die vijf miljoen hebben, gewoon de helft kreeg. Buiten dat om ook nog het huis en nog wat andere zaken. Voor Sander zag het er iets minder rooskleurig uit want hij had verder geen band met Sjaak en deed er het beste aan om de 250.000 euro te accepteren. Het huis zou hij gewoon houden want dat stond op zijn naam en feitelijk betaalde hij elke maand de hypotheek.

Als je meer nodig hebt krijg je van mij hoor lieverd”, zei Ineke terwijl ze er gelijk spijt van kreeg. Ze had de relatie tussen haar en de buurman nog even geheim willen houden voor de advocate. Maria reageerde direct met “hou die relatie nog een weekje uit het openbaar en dat moet alles geregeld zijn. Dat betekent niet hand in hand buiten lopen maar voor de rest kunnen jullie binnenshuis doen waar jullie blijkbaar heel goed in zijn”. Ze kon een geile glimlach niet onderdrukken terwijl ze verlangend naar Sander keek, ze kon niet anders toegeven voor zichzelf dat ze het best wel warm gekregen had van het wat aparte stel.

Ineke had direct door dat Maria wel iets zag in haar nieuwe liefde en besloot gelijk maar aan Sander duidelijk te maken waar voor haar de grenzen zouden liggen in hun nieuwe relatie. Grenzen die heel rekbaar zouden blijken te zijn.

Sander, moet jij niet iets onder de tafel regelen”, zei ze terwijl ze Maria strak aanbleef kijken. Die wist even niet wat ze moest denken toen Sander zonder vragen onder de tafel verdween en haar rokje omhoog schoof.

Maar, maar, dit kan niet … zakelijk … relatie met klant ….. ohhh jaaaa”, was het laatste dat uit de mond van de advocate kwam toen Sander haar onderbroekje naar beneden had getrokken en haar clitoris had gevonden met zijn tong. Hij begon langzaam maar ging steeds sneller over clitoris heen wat zorgde voor een heleboel gekreun en gesteun boven de tafel.

Maria had zich uit het jasje van haar mantelpakje weten te worstelen en, nadat haar onderbroek helemaal uit was, haar benen zo wijd gespreid als het maar kon om de heerlijke tong van Sander toegang te geven tot haar genotsplekje.

Ineke keek verlekkerd naar de enorme tieten van Maria die zelfs groter waren dan die van haarzelf. Ze besloot het rekbare van de grenzen te benadrukken en kwam snel in actie. De blouse van Maria was geen partij en was snel van haar lichaam afgescheurd. Ze duwde de advocate ietsje naar voren en frunnikte wat met de sluiting van de bh die voor haar, als vrouw zijnde, geen match was.

De grote borsten van Maria hingen wel meer dan die van haar, iets dat Ineke wel goed deed, maar ze zag er meer dan goed uit. Het waren heerlijke tieten en Ineke kon het nalaten om een tepel in haar mond te nemen. Ze ging op haar knieën voor de stoel zitten en pakte één van de enorme tieten stevig vast en duwde haar mond op de tepel. Maria reageerde direct en pakte het haar van haar nieuwe klant vast en duwde haar stevig tegen haar tiet aan. Vroeger kon ze al klaarkomen als haar man alleen maar aan haar tieten zoog en nu met een tong op haar clitoris, het gebrek aan seks de laatste tijd en een vrouwenmond om haar tepel zou het waarschijnlijk niet al te lang gaan duren.

Ze duwde haar kutje zo dicht mogelijk tegen de tong van Sander aan die moest oppassen dat hij zijn hoofd niet zou stoten aan het tafelblad maar het voor elkaar wist te krijgen om dapper door te gaan met het likken van de clitoris. Hij pakte haar kont stevig vast en begon erin te kneden terwijl hij Maria liet sidderen met zijn tong.

De advocate zat niet meer in de stoel maar hing een beetje half over de stoel heen en als Sander haar niet vast zou hebben gehad was ze waarschijnlijk zonder dat ze het doorhad op de vloer gevallen.

Ik wil je dikke pik voelen! Ik wil dat je me neukt! Ga door, niet stoppen! Ik wil je zaad in mijn mond voelen! Blijf doorgaan!”. Maria vuurde een wirwar van commando’s af waarvan een aantal Sander als muziek in de oren klonk. Hij ging zo direct na het beffen deze heerlijke cougar advocate neuken. Hij zou haar over de tafel heen leggen, met haar kontje in de lucht, en haar kennis laten maken met zijn dikke pik.

Van het idee al kreeg hij een stijve en ging met hernieuwde energie “tekeer” op de clitoris van Maria die helemaal opgezwollen en aan het kloppen was. De advocate drukte het hoofd van Ineke, die even op adem wilde komen, stevig tegen haar tiet aan en voelde vanuit haar tenen het lang verwachte orgasme aankomen.

Ze liet Ineke even los omdat ze zag dat die rood aanliep en vroeg alleen maar “hou me vast”, nu ja vroeg, het was eerder een bevel voor Ineke. Die trok haar rokje wat omhoog en ging op de schoot van Maria zitten die haar stevig tegen zich aantrok. De monden van beide vrouwen vonden elkaar en ze begonnen elkaar heftig te tongen terwijl Maria het orgasme over zich heen liet gaan.

Sander klemde zijn handen om haar lichaam en hield zijn aanstaande neukpartner stevig vast zodat ze niet alsnog van de stoel zou afvallen. Ineke was tijdens het begin van het orgasme gaan staan en drukte de schokkende schouders van haar eerste vrouwelijke minnares tegen de stoel aan. Het orgasme van Maria was dusdanig intens dat ze heel even van de wereld was.

Na tien seconden deed ze haar ogen weer open en vroeg alleen maar “waar ben ik en wat was dat?”. Ineke die nog steeds over haar heen gebogen stond trok haar topje over haar hoofd en maakte haar bh los. Haar tieten bungelde voor het gezicht van Maria en ze zei liefjes: “dat was nu een wereldorgasme en zo direct wordt je gevuld met een heerlijke jonge lul”.

Verder nog vragen?