Daisy van Heyden, blond, bloot en grote borsten


5/5 (4)

Daisy van Heyden loopt al een tijdje rond op de digitale snelweg en over het algemeen zonder al teveel kleren aan. Ze heeft naam gemaakt met haar grote borsten die nu nog steeds even mooi zijn als aan het begin van haar carrière als naakte online mevrouw.

Grote borsten

Een paar grote borsten die een gedicht waard zijn maar we blijven natuurlijk niet aan de gang. Voordat je het weet zijn we literair uitgeblust hier; beginnen we een soort van sekssite en schrijven alleen nog maar hoe mooi vrouwen als Daisy van Heyden zijn terwijl ze naakt op de bank liggen.

Oh wacht …

Niets is mee trouwens, dat beschrijven van mooie vrouwen met grote borsten en daarna ook nog naar de foto’s kunnen kijken. Dan maar literair uitgeblust, we zien hier meer tieten naakt dan er ooit op een gemiddeld boekenbal door een paar overjarige schrijfsters uit hun avondjurken worden gehaald.

We zouden overigens wel graag een uitnodiging willen hebben als Susan Smit aan de beurt is. Al schijn je voor een invitatie toch een soort van roman voor uitgebracht te moeten hebben die ook nog gelezen wordt. Eens kijken of we al de omschrijvingen van de mooie blote vrouwen kunnen bundelen. Daar moet vast een publiek voor zijn, zeker als we de foto’s erbij doen.

Maar goed, we dwalen ietwat af dus de hoogste tijd voor de altijd lekkere Daisy en haar grote borsten.

daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_01 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_02 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_03 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_04 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_05 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_06 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_07 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_08daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_09 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_10 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_11 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_12 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_13 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_14 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_15 daisy-van-heyden-blond-en-enorme-tieten_16

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.799


Author: Seks Met

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Een mooie vrouw, naakt in de natuur

Beata staat mooi naakt in de natuur te zijn, een mooi moment om alvast even te gaan oefenen voor Sinterklaas...

Sluiten