Het lijkt wel alsof Emilie, de blote brunette, peper in haar reet heeft want ze weet niet waar ze moet gaan zitten of staan. Dan zit ze weer op de stoel, dan ligt ze weer op de grond en als je even niet oplet zit ze in de vensterbank.

Blote brunette

Misschien is het de anticipatie op wat komen gaat of de fotograaf heeft de afstandsbediening van de Chinese vibrerende eieren te pakken gekregen die bij de blote brunette in haar kutje zitten. Dan is het inderdaad lastig om je te concentreren op iets banaals als een paar minuten relaxed op het bed liggen ofzo.

Over banaal gesproken, misschien zitten die eieren op een wel heel andere plek dan je in eerste instantie zou verwachten, haar kontje bijvoorbeeld. Kan natuurlijk ook zijn dat de fotograaf ook naakt is en Emilie erachter is gekomen dat het stukken groter kan dan de 13.5 centimeter van haar ex-vriendje. Die wist haar ervan te overtuigen dat het echt niet veel groter wordt als het om piemels gaat.

De 20+ centimeter van de plaatjesschieter bewijst het tegendeel. Vandaar dat Emilie zo af en toe een paar hele grote ogen opzet en de concentratie verdwenen is. Voortaan dus eerst met het speelgoed aan de gang en dan pas de foto’s nemen.

emilie-naakt-en-gaan-zitten-001 emilie-naakt-en-gaan-zitten-002 emilie-naakt-en-gaan-zitten-003 emilie-naakt-en-gaan-zitten-004 emilie-naakt-en-gaan-zitten-005


Seksdating Senioren

emilie-naakt-en-gaan-zitten-006 emilie-naakt-en-gaan-zitten-007 emilie-naakt-en-gaan-zitten-008 emilie-naakt-en-gaan-zitten-009 emilie-naakt-en-gaan-zitten-010 emilie-naakt-en-gaan-zitten-011 emilie-naakt-en-gaan-zitten-012