Cherry deVille, blonde dronken milf wordt hard geneukt


4/5 (3)

Cherry deVille was naar een feestje geweest, dat op z’n zachtst gezegd saai te noemen was. Ze had meer wijn dan normaal weggetikt, zodat het nog een beetje uit te houden was. Net voordat ze richting huis zou vertrekken, raakte ze in gesprek met een hele leuke man. Cherry was dan wel een beetje dronken, maar ze trok alle registers om aan haar gesprekspartner duidelijk te maken dat ze een one-night-stand helemaal niet erg zou vinden.

Dronken milf wordt hard geneukt

Nadat ze met een dubbele tong had gezegd: “ik ben klaar om geneukt te worden“, had de man het door en ging vlug hun jassen halen. Hij stond al buiten om een taxi aan te houden, toen Cherry nog met haar jas aan het worstelen was. Uiteindelijk zaten ze in de taxi richting het huis van dronken milf en Cherry begon zich op het tuinpad al uit te kleden, want het leek haar wel een goed idee om seks in de voortuin te hebben.

De man wist dat net aan te voorkomen en met enige moeite kreeg Cherry het voor elkaar om de voordeur open te doen. In de gang konden ze al niet van elkaar afblijven en het duurde niet lang of ze had een dikke pik in haar kutje zitten. Ze stonden staand te neuken en Cherry moest zich goed vasthouden aan de muur. Ze was dan ook blij dat ze even op haar knieën kon gaan zitten om haar one-night-stand te pijpen, want het begon allemaal een beetje te draaien.

Uiteindelijk lag ze met haar hoofd op de bank en haar kontje in de lucht en werd ze stevig van achteren geneukt. Ze was, ondanks dat ze dronken was, al een paar keer goed klaargekomen en deed haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de man die ze opgepikt had, ook aan zijn trekken zou komen. Die was aan het genieten van het prachtige lichaam van de blonde milf en wilde zijn orgasme zo lang mogelijk uitstellen. Dat ging aardig, maar uiteindelijk kon hij het niet meer tegenhouden en kwam hij over haar geile kutje klaar.

Cherry deVille trekt haar blauwe jurk uit

webcamsex met mooie vrouwen


Een dronken vrouw is een engel in bed

Cherry deVille is een lekkere blonde milf die iets te diep in het glaasje had gekeken. De one-night-stand die ze opgepikt heeft, neukt haar stevig.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.162


Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 31 tot 45 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Babe met rood haar
Naakte Vrouwen, van een babe met rood haar en krulletjes tot buiten de bikini uit

We beginnen deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" met ene Adel. Dat is een lekkere babe die lang...

Sluiten