De 32-jarige Amanda Jo Barker, Cheerleader Coach van de North Marion High School, kan 30 tot 60 jaar de gevangenis in omdat ze drie keer orale seks met een 16-jarige leerling heeft gehad. Volgens de politie heeft ze misbruik gemaakt van haar machtspositie die ze ten opzichte van de leerling had.

Orale seks

De tiener zat veel bij de Barker’s thuis omdat hij vroeger ooit voetbaltraining van de echtgenoot van Amanda Jo had gehad en zijn familie en de Barker’s close waren. Na daar te hebben gegeten, een beetje video games en basketbal gespeeld te hebben kwam het orale seks gedeelte om de hoek kijken. De twee flirten met elkaar en net voordat hij naar huis zou gaan en naast Amanda Jo Barker op de bank ging zitten werd hij oraal verwend door de 32-jarige vrouw.

Flirterigs

Dit gebeurde  in totaal drie keer. Beide wisten dat het niet goed was wat ze deden maar konden er niet mee stoppen. De Cheerleader coach zag de 16-jarige leerling als het kleine broertje van haar man en wist ook de aantrekkingskracht: “hij had iets flirterigs over zich“. Uiteindelijk spraken beide af dat ze er mee zouden stoppen en dat er nooit met iemand over gesproken zou worden. De echtgenoot en kinderen van de MILF lagen in bed als zij zich op de 16-jarige jongen uitleefde.

Jaloers

Het verhaal kwam aan het rollen nadat de conrector van de school van een student had gehoord dat Barker een 16-jarige jongen gepijpt zou hebben. De jongen ontkende ten stelligste en zei dat hij het verhaal naar zijn vriendin had gesms’t om haar jaloers te maken. Uiteindelijk gaf hoe toe dat het drie keer gebeurd was. Ook Amanda Jo ontkende in eerste instantie maar gaf later aan de conrector toe dat het wel degelijk gebeurd was.

Barker is nu vrij op een borgtocht van 15.000 dollar en kan, als het helemaal fout gaan, een gevangenisstraf tegemoet zien van tussen de 30 en 60 jaar.